Bella Hadid ollóval esett neki a hajának, ilyen lett a végeredmény

Ezt neked is látnod kell!

Bella Hadid ollóval esett neki a hajának, ilyen lett a végeredmény

A karantén alatt a hajad csak nő és nő, te pedig egyre erősebben elgondolkozol azon, hogy bele merj-e vágni, vagy inkább kivárod járvány végét… Ismerős a szitu, ugye? Nyugi, mert ezzel még a legnagyobb sztárok is így vannak, és sokan már el is kezdtek kísérletezni az ollóval, sőt, még a hajfestékkel is.

Persze azt nem mondjuk, hogy ezek a magánakciók minden esetben teljes sikerrel zárulnak, hiszen egyesek leborotválták az összes hajukat, vagy indokolatlanul kékre festették azt. És igen, mindkét esetben egy híres celebről beszélünk! Egyesek viszont úgy tűnik isteni tehetséggel vannak megáldva, hiszen Bella Hadid olyan menő fru-frut vágott magának, amit te is azonnal meg fogsz irigyelni!

A szupermodell az Instasztorijában mutatta meg a fanoknak, hogy milyen szuper féloldalas fru-frut varázsolt magának profi fodrász segítsége nélkül, ami után szinte azonnal elárasztották a netet a dicsérő kommentek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

“BHV” (@bellahadidvideos) által megosztott bejegyzés, Ápr 20., 2020, időpont: 1:08 (PDT időzóna szerint)

„Egyszerűen tökéletes! Hogy csináltad?? Én is meg akarom tanulni!”

„Lehet, hogy szakmát kéne váltanod Bella! Elképesztő tehetséges vagy!”

„Hol tanultál fodrászkodni? Megáll az eszem!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bella Hadid (@ballahadid) által megosztott bejegyzés, Ápr 20., 2020, időpont: 12:27 (PDT időzóna szerint)

Bella talán Jennifer Aniston fodrászának tanácsait fogadta meg, aki nemrég online adott tippeket a nőknek az otthoni hajvágáshoz!

Még több

Sztárhírek