Jennifer Lopez brutálisan kigyúrta magát – vagy ez nem is ő?

Nem fogsz hinni a szemednek…

Jennifer Lopez brutálisan kigyúrta magát – vagy ez nem is ő?

Azt mondják, hogy mindenkinek élhet valahol a nagy világban egy hasonmása… Nos, úgy tűnik J.Lo „elveszett ikertestvérét” nem kell tovább keresni: egy Janice Garay nevű testépítő csaj ugyanis pontosan úgy néz ki, mint a dögös énekesnő – annyi kivétellel, hogy Janice brutálisan ki van gyúrva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) által megosztott bejegyzés, Febr 28., 2020, időpont: 2:51 (PST időzóna szerint)

Janice-re, vagy ahogy Instagramon ismerik Jay from Houston-ra (érted, mint Jenny from the Block) először 2017-ben figyeltek fel a J.Lo fanok. Az egyik szelfije gyakorlatilag az egész netet bejárta, az emberek pedig teljesen megzavarodtak az „izmos J.Lo” láttán.

„Csak a szokásos fürdőszobás szelfik voltak, és az emberek folyamatosan azt kérdezgették kommentben, hogy én vagyok-e J.Lo. Erre mondtam, hogy nem, én Jay vagyok Houston-ból!” – mesélte Janice egy ABC-nek adott interjúban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) által megosztott bejegyzés, Ápr 17., 2020, időpont: 8:48 (PDT időzóna szerint)

És bár Janice arcra tagadhatatlanul hasonlít Jennifer Lopezre, a testfelépítésük azért látványosan különbözik. Tény, hogy J.Lo is jó formában van, de Janice egy egészen más ligában játszik, ami nem is csoda, hiszen évek óta testépítőként versenyzik.

De az is észrevehető, hogy Janice a képein kifejezetten rá is játszik erre a J.Lo lookra: a haját ugyanolyan színűre festette, ugyanolyan laza hullámokba hordja, mint hasonmása, ráadásul a sminkje és a hatalmas karika fülbevalói is pont olyanok, mint amit Lopez kisasszony is hord.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A Y F R O M H O U S T O N (@jayfromhouston) által megosztott bejegyzés, Jan 22., 2020, időpont: 10:46 (PST időzóna szerint)

Te mit szólsz J.Lo hasonmásához?

Még több

Sztárhírek