Jennifer Lopezt beperelték

Hoppá!

Jennifer Lopezt beperelték

A világ nagy része most otthon tartózkodik, de az nem jelenti azt, hogy a sztárokat ne figyelnék ugyanúgy, ahogy eddig. Az E! News legfrissebb információi szerint JLo kiposztolt Instára egy olyan képet, amihez nem volt engedélye. A fotót még 2017 júniusában tette közzé, ám az eredetileg Steve Sands tulajdona, akitől így ellopta a felvételt. A szerzői jogok megsértése miatt Jennifert 150 ezer dollárra, azaz nagyjából 49 millió forintra pereli. Nem semmi, mekkora összegről van szó, nem igaz?

A pert Richard Liebowitz nyújtotta be, aki elmondta a lapnak, hogy „Ez tökéletes példa arra, amikor hírességek fotósok fényképeit használják fel engedély nélkül arra, hogy a közösségi médiában posztolják. Az ezáltal szerzett lájkok és a követők száma miatt az ilyen posztokat reklámként használják.”

Egyébként nem ez az első eset, hogy JLo mellé nyúlt a képválasztásban. 2017-ben szintén 150 ezerre büntették egy fotó miatt, amin a szerelmével, Alexszel pózolt. Akkor egy Insta sztoriról volt szó, ami 24 óra után eltűnt, most viszont a feedben jelent meg a fotó. Bár ez nem számít, a törvény szerint így is, úgy is lopásnak minősül a tette…

Még több

Sztárhírek