Katalin hercegné levelén zokog az egész net

A koronavírus ellen küzdő hősöknek címezte az írását.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné levelén zokog az egész net

Az elmúlt időszak mindenki számára elképesztően megterhelő volt, vannak viszont, akiket még a többieknél is jobban igénybe vett a koronavírus-járvány. Ezek pedig azok a nélkülözhetetlen hétköznapi hősök, akik a boltokban állják a sarat, a futárok, de legfőképpen az egészségügyi dolgozók, akik fáradhatatlanul ápolják a fertőzötteket.

Ez nemcsak nálunk, az egész világban, így Angliában is így van. Katalin hercegné pedig úgy döntött, nem éri be az NHS felé küldött tapssal, személyesebben szeretné megköszönni a kórházi dolgozók munkáját. Ezért írt egy levelet az Evelina London Gyerekkórháznak, amit az intézmény meg is osztott a Twitteren.

Csodálatos volt egy ilyen felemelő üzenetet kapni a pártfogónktól, Cambridge hercegnéjétől, a kollégáink és önkénteseink kemény munkájáért”– írták a tweetben.

Katalin a levelében azt írta, hogy mennyire tiszteletre méltó, hogy még ilyen kihívásokkal teli időszakban is akkora odafigyeléssel foglalkoznak a kórházban a beteg gyerekekkel, miközben felnőtt, COVID-19 fertőzötteket is ápolniuk kell.

„Igazán ösztönző, amit tesztek, és tudom, hogy most is ott lesztek a családok mellett, ahogy eddig is. Most, hogy még a koronavírusos betegeket is gyógyítjátok, még nagyobb lehet rajtatok a nyomás. De ez a pácienseitek felé mutatott támogatás és elköteleződés testamentuma, hogy összefogva mindenkinek megadjátok a lehető legjobb ellátást. Akár a frontvonalban, akár a kulisszák között dolgoztok, képesek vagytok megbirkózni a rátok nehezedő nyomással és menedzselni a munkát a magánélettel. Vigyázzatok magatokra, egymásra, és tudjátok, hogy az egész ország mögöttetek áll. A legjobbakat kívánom, jó egészséget nektek és a családjaitoknak”– olvashatók Katalin támogató szavai.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: egészségügy Evelina London Gyerekkórház Katalin hercegné kórház koronavírus köszönet levél Twitter üzenet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Ő lenne Billie Eilish új pasija?

Író, színész, és nem mellesleg Billie Eilish új szerelme. Ideje, hogy közelebbről is megismerd Matthew Tyler Vorce-t.

Valami nagyon nem stimmel Fekete Dávid új fotóján

Az egykori Megasztáros, Fekete Dávid szeretetszolgálatnak hívott valamit legújabb fotóin, ami – tekintve a körülményeket – nem igazán tűnik annak.

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.