Katalin hercegné levelén zokog az egész net

A koronavírus ellen küzdő hősöknek címezte az írását.

Katalin hercegné levelén zokog az egész net

Az elmúlt időszak mindenki számára elképesztően megterhelő volt, vannak viszont, akiket még a többieknél is jobban igénybe vett a koronavírus-járvány. Ezek pedig azok a nélkülözhetetlen hétköznapi hősök, akik a boltokban állják a sarat, a futárok, de legfőképpen az egészségügyi dolgozók, akik fáradhatatlanul ápolják a fertőzötteket.

Ez nemcsak nálunk, az egész világban, így Angliában is így van. Katalin hercegné pedig úgy döntött, nem éri be az NHS felé küldött tapssal, személyesebben szeretné megköszönni a kórházi dolgozók munkáját. Ezért írt egy levelet az Evelina London Gyerekkórháznak, amit az intézmény meg is osztott a Twitteren.

Csodálatos volt egy ilyen felemelő üzenetet kapni a pártfogónktól, Cambridge hercegnéjétől, a kollégáink és önkénteseink kemény munkájáért”– írták a tweetben.

Katalin a levelében azt írta, hogy mennyire tiszteletre méltó, hogy még ilyen kihívásokkal teli időszakban is akkora odafigyeléssel foglalkoznak a kórházban a beteg gyerekekkel, miközben felnőtt, COVID-19 fertőzötteket is ápolniuk kell.

„Igazán ösztönző, amit tesztek, és tudom, hogy most is ott lesztek a családok mellett, ahogy eddig is. Most, hogy még a koronavírusos betegeket is gyógyítjátok, még nagyobb lehet rajtatok a nyomás. De ez a pácienseitek felé mutatott támogatás és elköteleződés testamentuma, hogy összefogva mindenkinek megadjátok a lehető legjobb ellátást. Akár a frontvonalban, akár a kulisszák között dolgoztok, képesek vagytok megbirkózni a rátok nehezedő nyomással és menedzselni a munkát a magánélettel. Vigyázzatok magatokra, egymásra, és tudjátok, hogy az egész ország mögöttetek áll. A legjobbakat kívánom, jó egészséget nektek és a családjaitoknak”– olvashatók Katalin támogató szavai.

Még több

Sztárhírek