2020.04.22.@ 15.04

Katalin hercegné levelén zokog az egész net

A koronavírus ellen küzdő hősöknek címezte az írását.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin hercegné levelén zokog az egész net

Az elmúlt időszak mindenki számára elképesztően megterhelő volt, vannak viszont, akiket még a többieknél is jobban igénybe vett a koronavírus-járvány. Ezek pedig azok a nélkülözhetetlen hétköznapi hősök, akik a boltokban állják a sarat, a futárok, de legfőképpen az egészségügyi dolgozók, akik fáradhatatlanul ápolják a fertőzötteket.

Ez nemcsak nálunk, az egész világban, így Angliában is így van. Katalin hercegné pedig úgy döntött, nem éri be az NHS felé küldött tapssal, személyesebben szeretné megköszönni a kórházi dolgozók munkáját. Ezért írt egy levelet az Evelina London Gyerekkórháznak, amit az intézmény meg is osztott a Twitteren.

Csodálatos volt egy ilyen felemelő üzenetet kapni a pártfogónktól, Cambridge hercegnéjétől, a kollégáink és önkénteseink kemény munkájáért”– írták a tweetben.

Katalin a levelében azt írta, hogy mennyire tiszteletre méltó, hogy még ilyen kihívásokkal teli időszakban is akkora odafigyeléssel foglalkoznak a kórházban a beteg gyerekekkel, miközben felnőtt, COVID-19 fertőzötteket is ápolniuk kell.

„Igazán ösztönző, amit tesztek, és tudom, hogy most is ott lesztek a családok mellett, ahogy eddig is. Most, hogy még a koronavírusos betegeket is gyógyítjátok, még nagyobb lehet rajtatok a nyomás. De ez a pácienseitek felé mutatott támogatás és elköteleződés testamentuma, hogy összefogva mindenkinek megadjátok a lehető legjobb ellátást. Akár a frontvonalban, akár a kulisszák között dolgoztok, képesek vagytok megbirkózni a rátok nehezedő nyomással és menedzselni a munkát a magánélettel. Vigyázzatok magatokra, egymásra, és tudjátok, hogy az egész ország mögöttetek áll. A legjobbakat kívánom, jó egészséget nektek és a családjaitoknak”– olvashatók Katalin támogató szavai.

Címkék: egészségügy Evelina London Gyerekkórház Katalin hercegné kórház koronavírus köszönet levél Twitter üzenet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

6 filmes karakter, akit régen utáltál, de ma már egyetértesz vele

Pedig elsőre inkább a tévét is elkapcsoltad, ha megláttad őket.

Hatalmas titokról rántotta le a leplet a Harry Potter írója

J. K. Rowling elárulta, hol születtek a kedvenc könyveid!

Itt a bizonyíték, hogy Palvin Barbi kapcsolata erősebb, mint valaha

Szerencsére őket nem viselte meg a karantén.

Cole Sprouse végre elárulta, hogy otthagyja-e a Riverdale-t

Amióta Lili Reinhart és Cole Sprouse, a Riverdale szerelmespárja hivatalosan is szétmentek, a sorozat rajongói folyamatosan azt találgatják, hogy ez

Vilmos herceg Diana elvesztéséről beszélt

Nagyon ritka, hogy ennyire nyíltan beszél édesanyja elvesztéséről.

Elviselhetetlen módon zaklatják Meghant és Harryt

Nem lett könnyebb az életük Amerikában.

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata újra a régi?

Azért még ne bontsátok a pezsgőt, Brangelina-shipperek...

Nem hiszed el, kivel járt korábban Kylie Jenner pasija

Nagyon nem örültek, hogy kiderült..