Kate Beckinsale egy 24 évvel fiatalabb pasival jár, betalálták a trollok

Nagyon nem hagyta magát a színésznő!

Kate Beckinsale egy 24 évvel fiatalabb pasival jár, betalálták a trollok

Kate Beckinsale szerelmi élete legutóbb akkor került ennyire reflektorfénybe, amikor összejött Pete Davidsonnal. Emlékszel? Pete-nek pont akkor ért véget a viharos kapcsolata Ariana Grandéval. Kate és a humorista viszonya szintén elég meglepő és gyors volt, de a színésznő mindvégig kitartott a pasija mellett, akárhányszor kritizálták. Ez pedig elég gyakran megesett, mivel Pete 20 évvel fiatalabb volt Kate-nél.

A színésznő és a magánélete most ismét fókuszba került, majdnem ugyanabból az okból, mint legutóbb: a mostani szerelme is jóval fiatalabb nála. Goody Grace-nek hívják a 22 éves srácot – ez ugye egy 24 éves korkülönbséget jelent –, és kábé 4 hónapja járnak. Nyilván nem kellett sokat várni, hogy betámadják őket a trollok, a kérdés már csak az volt, mikor telik be a pohár a sztárnál.

Fotó: US Getty Images

Ez a pillanat akkor jött el, amikor néhány napja Kate az Instájára kitette egy videót a cicájáról, amint új trükköket próbál neki tanítani, kevés sikerrel. Nem sokkal később érkezett a gúnyos komment: „próbáld ki, hátha az új játékszered alkalmasabb lesz a feladatra.”

Kate-nek elege lett, és azonnal válaszolt (a troll szerencsétlenségére elkövetett egy helyesírási hibát, így esélye sem volt): „próbáld ki, hátha tudsz helyesen is írni, és nem csak hülyét csinálni magadból mindenki előtt.” Go, girl! A visszavágás olyan szinten sikerült, hogy a kötözködő „fan” köpni-nyelni nem tudott és rögtön törölte is a hozzászólását.

Kate és Goody egyébként együtt karanténoznak a színésznő kaliforniai otthonában, és nagyon jól megvannak. A People magazin szerint, bár néhány embernek problémája van a hatalmas korkülönbséggel ebben a kapcsolatban, Kate-et a legkevésbé sem érdekli. „Jól érzik magukat és Kate boldognak tűnik. A srác kora nem számít neki. Az csak egy szám.”– mesélte a magazinnak egy forrás.

Még több

Sztárhírek