Kylie Jenner arca még sosem volt ennyire természetes

Szinte felismerhetetlen!

Kylie Jenner arca még sosem volt ennyire természetes

Kylie Jenner csak nagyon ritkán engedi meg a fanoknak, hogy teljesen természetesen, minden smink nélkül lássák őt. És ezeket a fotókat nem is ő szokta posztolni, hanem néhány szemfüles lesifotós kapja le a hétköznapi ügyeit intéző sztárt. Megint elérkezett egy ilyen kivételes alkalom: Kylie elment beszerezni némi chipset meg vizet, amihez most épp nem öltözött ki.

Az egy dolog, hogy a sminkmogul melegítőcuccban (és mezítláb!) ugrott ki a boltba, de smink sem volt rajta, a haját pedig csak egy egyszerű kontyba fogta. Kylie-t amúgy láthatóan nem zavarta, hogy a paparazzók „lebuktatták” a természetes valóját, sőt: boldogan belevigyorgott a kamerába!

És bár tényleg tökéletes a sztár arcbőre, meg nagyon bírjuk, amiért bátran kilép smink nélkül az utcára, egy probléma azért mégiscsak van az összképpel. (Nem, nem a zokni és a cipő hiánya, bár ezen tényleg nehéz túllépni.) Mégpedig az, hogy Kylie, aki eddig elég hangosan kampányolt (nagyon helyesen) az önkéntes karantén, a biztonság és a koronavírus elleni védekezés mellett, most minden védőfelszerelés, maszk vagy kesztyű nélkül ment vásárolgatni. Ez pedig azért meglehetősen felelőtlen döntés a sztár részéről, főleg, mert így könnyen elvesztheti a hitelességét.

A képmutatás-parától eltekintve viszont érdemes csekkolnod a Kylie-ról készült fotókat: ide kattintva megteheted!

Még több

Sztárhírek