Miért nem köszöntötte fel nyilvánosan Erzsébetet Meghan és Harry?

Kiderült, miért nem üzentek a szülinapos uralkodónak.

Miért nem köszöntötte fel nyilvánosan Erzsébetet Meghan és Harry?

Kedden ünnepelte 94. születésnapját II. Erzsébet királynő, a családtagjai pedig megható posztokban köszöntötték fel a közösségi oldalakon. A Los Angeles-ben lakó Harry herceg és Meghan azonban semmit nem üzent neki, amit a fanok nagyon udvariatlan gesztusnak tartottak.

Sokan nem tudták hová tenni, hogy az uralkodó kedvenc unokája, Harry vajon miért ilyen a nagymamájával, hiszen korábban nagyon szoros viszonyt ápoltak. Később azonban kiderült, nagyon egyszerű oka van annak, hogy az idei nyilvános köszöntés elmaradt.

Harry herceg és Meghan hercegné nemrég teljesen új életet kezdett, távol a királyi családtól. Emiatt mindenről le kellett mondaniuk, köztük például a Sussex Royal Instahram-oldalról is, így nem maradt számukra olyan felület, amit használhattak volna. Persze 2020-ban ez sem állította meg őket, elvileg Zoom-on keresztül hívták fel a királynőt, akivel így még beszélgetni is tudtak egy kicsit.

Egyes pletykák szerint egyébként eredetileg szerettek volna Angliába utazni Erzsébet születésnapjára és személyesen átadni jókívánságaikat, de az új koronavírus az ő számításaikat is keresztülhúzta. A királynő sem így tervezte, ilyenkor általában kisebb és nagyobb ünnepségeket tart, sok emberrel találkozik. Hát, erre idén nem kerülhet sor, veszélyeztetett korúként a Windsor-kastélyba vonult vissza, ott vigyáznak rá és a férjére, Fülöp hercegre.

Még több

Sztárhírek