Ez lesz Archie feladata a királyi családban, ha felnő

Szülei függetlenedése ellenére a kis Archie továbbra is versenyben maradt a trónért.

Ez lesz Archie feladata a királyi családban, ha felnő

Mióta Harrynek és Meghannak 2019. május 6-án megszületett az első gyereke, mindenki azt találgatja, hogy a kis Archie Harrison Mountbatten-Windsor hogyan is fog illeszkedni a brit királyi családba. A probléma csak annyi, hogy erre a kérdésre jelenleg még nem lehet egyértelmű választ adni – főleg most, hogy Harry és Meghan hivatalosan is lemondtak a királyi rangjukról. Archie még mindig csak egy kisbaba és a következő 10-20 évben nagyon sok minden történhet, akár az is megeshet, hogy Meg és Harry egy napon visszatér majd a royal családba.

De az sem kétséges, hogy Archie – akárcsak a szülei – izgalmas életet fog élni, és valószínűleg folyamatosan reflektorfényben lesz. Azt viszont csak remélni tudjuk, hogy felnőve nem kell majd olyan támadásokkal szembesülnie, mint anyukájának és apukájának. És bár egyelőre Kaliforniában telepedtek le, azt fontos megjegyezni, hogy csak azért, mert Meghan és Harry nem használják többé a Királyi Felség címeit, ez nem változtatja meg a királyi öröklési sorrendet. Ez pedig azt jelenti, hogy Harry – Károly, Vilmos, a kis György, Sarolta és Lajos után – továbbra is hatodik a trónra várók sorában, Archie pedig apja után a hetedik.

És bár megeshet, hogy a szülei függetlenedése miatt Archie nem kap majd annyi royal feladatot, mint mondjuk az unokatestvéreire, abban biztosak lehetünk, hogy felnőve legalább annyira híres lesz majd, mint édesapja, Harry. Sőt, megvan rá az esély, hogy egy igazi hollywoodi herceg válik majd belőle.

Mi addig is izgatottan várjuk a fejleményeket.

Még több

Sztárhírek