Jennifer Lopez tényleg Ben Afflecről áradozik?

Hogyan érezhette magát a vőlegénye, Alex Rodriguez?

Jennifer Lopez tényleg Ben Afflecről áradozik?

Bár Jennifer Lopez most épp Alex Rodriguez menyasszonya (és a fanok már tűkön ülve várják az esküvőt!), ne feledkezzünk meg róla, egykor Ben Affleck is eljegyezte. Ezt JLo tutira nem felejtette el, és nemcsak azért, mert a volt pasijáról van szó. Hanem mert hatalmas volt…a gyűrű, amit Bentől kapott!

Amikor a színész megkérte Jen kezét, egy óriási, rózsaszín gyémántgyűrűt adott neki, ami úgy nagyjából 830 millió forintjába fájt. Ennél hollywoodibb ékszert aligha lehet találni – és ezzel Jennifer is abszolút tisztában van. Az énekesnő egy csoportos videóhívásban mesélt erről Zane Lowe-nak, Dua Lipának és Charli XCX-nek.

A beszélgetés során Zane megkérdezte a többieket, hogy hogy telik a karantén (valami, amit fogadjunk, te is hetente többször felteszel a barátaidnak). Jennifer erre elmesélte, hogy ő a gyerekei filmes kiművelésével kezdett el foglalkozni, így megnézetett velük egy csomó klasszikust, így a Funny Girlt is Barbra Streisanddal a főszerepben. Erről pedig eszébe jutott egy sztori arról, hogy mennyire tetszett a színésznőnek JLo eljegyzési gyűrűje:

„Egy Oscar-partin találkoztam vele, évekkel ezelőtt, amikor még Ben Affleck menyasszonya voltam. Én ezt nem tudtam, de Barbra odáig van a gyémántokért. Ben pedig akkoriban adott nekem egy rózsaszín gyémántgyűrűt, amit imádtam, de egy kicsit fura volt, mert folyamatosan erről írtak az újságok. Kiderült, hogy Barbra is hallott róla, úgyhogy azonnal látni akarta az ékszert.”

Jennifer pedig csak tudja, milyen egy igazán szép eljegyzési gyűrű, mivel már ötször volt menyasszony. De persze A-Rodot sem kell félteni, ő egy 400 millió forintos gyémánttal kérte meg a szerelme kezét.

Még több

Sztárhírek