Meghan és Harry veszélyben vannak új otthonukban?

Most a természeti erőktől kell majd tartaniuk.

Meghan és Harry veszélyben vannak új otthonukban?

Harry és Meghan a visszavonulásuk után rögtön Kanadába költöztek, azonban nem sokáig bírta a pár fagyos körülményeket és gyorsan Hollywood felé vették az irányt. A hírek szerint Harry eelve nem rajongott az ötletért, hogy ilyen messzire költözzenek a családjától, de most úgy tűnik még a természeti erők is összefogtak ellenük.

A napokban ugyanis Los Angelesen egy 3.7-es erősségű földrengés haladt át, mely kihatott Meghan és Harry otthonára is. A vizsgálatok még jelenleg is folynak az amerikai tűzoltóság által, így arról nincs biztos adatunk még, hogy a sztárpár otthona milyen mértékben sérült meg.

Ha ezt meghallják majd a királyi családban, biztosan kiborulnak majd, hiszen Vilmos hercegék eleve nem szerették volna, hogy Meghan és Harry ilyen messzire költözzenek, de most, hogy az életük is veszélybe kerülhetett, biztosan fokozódik majd az aggodalmuk.

Egyébként Harry és Meghan a beköltözésük óta folyamatosan segítenek az idősebb szomszédjaiknak, ételt szállítottak ki már több helyre is a hetekben. Sőt Meghan már az első hollywoodi tévés interjúján is túl van. Igaz ebből szinte semmi sem derült ki a mostani életükről, hiszen Meg csakis az elefántokról és az új filmjéről volt hajlandó beszélni.

„Hálás vagyok a lehetőségért, hogy részese lehetek az Elefánt sztori életre keltésének. Nagyon szerencsés vagyok, hogy személyes tapasztalatot is szerezhettem a természetes élőhelyükön” – nyilatkozta Meg.

Reméljük a sztárpár jól van és az otthonuk sem sérült meg nagyon.

Még több

Sztárhírek