Megtaláltuk Nick Jonas női hasonmását

Nem fogsz hinni a szemednek!

Megtaláltuk Nick Jonas női hasonmását

Biztos, hogy te is sokszor hallottál már olyan esetről, hogy egy sztár hasonlít egy nem híres emberre, olyat viszont ritkán látni, hogy ez a hasonmás az ellenkező nemből kerüljön ki. Most viszont abszolút erről van szó, épp ezért extra érdekes a sztori.

Egy 24 éves amerikai csaj, Madison Gammons ugyanis teljesen ugyanúgy néz ki, mintha a Jonas Brothersből lépett volna elő! És, hogy miért? Mert olyan, mintha Nick Jonas női ikertestvére lenne. A lány szerint hosszú évek óta mondogatják neki az emberek, hogy ő a legkisebb Jonas tesó hasonmása, így már hozzászokott a dologhoz.

„A barátaim szerint kiskorunkban elválasztottak minket, és igazából én is egy Jonas testvér vagyok… “ – mondta nevetve Madison.

Ugye szerinted is megdöbbentő a hasonlóság? Pár hónapja ráadásul egy rajongó rászerkesztette a Jonas fivérek fejét a Kardashian tesók testére, a végeredmény pedig hihetetlenül viccesre sikerült! Nem csak magától a ténytől, hogy a fiúbanda tagjai Kardashianek lettek, hanem azért is, mert Nick hosszú, barna hajjal teljesen úgy néz ki, mint Madison!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ronald McDonkey (@ronaldmcdonkey) által megosztott bejegyzés, Jan 14., 2020, időpont: 8:02 (PST időzóna szerint)

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Nick mit szól ehhez az egészhez?

Még több

Sztárhírek