Sóoldattal növeli otthon saját mellét, brutális a végeredmény

És ez nem minden!

A Los Angelesben élő Foxy Menagerie Verre hatalmas melleit nem a természetnek köszönheti. A nő több plasztikai műtéten átesett, de mivel arra vágyik, hogy a mellei mindig nagyobbak és feszesebbek legyenek, rendszeresen sóoldatot fecskendez beléjük. A 42 éves modell méretei az átlagos kosárlabdát is túlszárnyalják, ám ami még durvább a sztorijában, az az, hogy ugyanekkora fenekekre is vágyik.

Jelenleg olyan plasztikai sebészek után kutat, akik hajlandóak a popsinagyobbításra. Az E! Entertainment műsorában feltűnő Foxy két dokival is konzultál, ám egyikük sem vállalja be a kockázatos műtétet, mivel nagy a fertőzés veszélye. „Nem hinném, hogy jó ötlet olyan helyre beültetni ekkora implantátumokat, amin egész nap ülni fog, majd elvárni tőlük, hogy a helyükön maradjanak. Nem vállalok fenékműtétet. Túl veszélyes” – mondja Dr. Dubrow a műsorban.

Az orvos arra is megkérte Foxy-t, hogy ne feküdjön többet kés alá, ám a nő hajthatatlan. „Nagyon-nagyon akarom azokat az implantátumokat. Úgy gondolom, vannak olyan dokik, akik probléma nélkül megcsinálják. Úgyhogy nem hagyok fel a kereséssel… Az a célom, hogy az alakom még inkább a homokórához hasonlítson… Igen, kicsit megszállott vagyok, de csak azért, mert imádom a végeredményt” – meséli a modell.

Ha felkészültél, a fotókat és a videót ITT tudod csekkolni!

Még több

Sztárhírek