6 színészpár, akik szakítottak a forgatás alatt, de továbbra is együtt kellett dolgozniuk

Kínos szitu lvl 1000.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Bár Damon és Elena voltak a legösszeillőbb pár a Vámpírnaplókban, sajnos Nina Dobrev és Ian Somerhalder már nem voltak ennyire tökéletesek együtt. A két színész három évig járt, 2013-ban szakítottak. Csakhogy Nina 2015-ig még bőven tagja volt a stábnak, úgyhogy Elenaként rengeteg intim, szerelmes pillanatot kellett eljátszania Iannel. Talán annyira azért nem volt kínos a forgatás, mert 2014-ben még így is elnyerték a legjobb kémia-díjat a People’s Choice Awardson.

Fotó: US Getty Images

Kristen Stewart és Robert Pattinson

Bella és Edward: a leggyönyörűbb romantikus sztori 13 éves korodban. Bár a vámpírszerelem sem volt egyszerű, Kristen és Robert IRL kapcsolata még döcögősebb volt. Többször szakítottak és összejöttek, de az utolsó Twilight-rész után végleg szétmentek. Csakhogy ezzel a saját dolgukat is megnehezítették, mivel még promótálniuk is kellett együtt a filmet.

Fotó: US Getty Images

Camila Mendes és Charles Melton

A Riverdale sztárpárjairól megállíthatatlanul jönnek az újabb és újabb pletykák, de a Camila és Charles kapcsolatának végéről szóló hírek igaznak bizonyultak. A soriban Veronicát és Reggie-t alakító színészek egy kicsivel az első évfordulójuk után mentek szét. De ez nem jelenti azt, hogy ne lennének továbbra is közös jeleneteik a sorozatban. (Még jó, hogy a Reggie-Veronica shipet elsüllyesztették a Riverdale írói, és a lány inkább Archie-nál kötött ki.)

Fotó: US Getty Images

Penn Badgley és Blake Lively

A Gossip Girl sztárjai között olyannyira megvolt a szikra, hogy kamerán kívül is randizgatni kezdtek. Penn és Blake három évig jártak, ám végül az utolsó évad előtt szakítottak. A baj az volt, hogy ez egyben azt jelentette, hogy már exekként kellett felvenniük a karaktereik, Blair és Dan esküvőjét!

Fotó: US Getty Images

Justin Timberlake és Cameron Diaz

Cameron Diaz boldog házasságban él Benji Maddennel (most született meg az első gyerekük), Justin Timberlake pedig Jessica Biellel. Viszont egyszer, réges-régen, 2003 és 2007 között Cameron és JT egy párt alkottak. A szétválásuk után azonban újra egymás mellé sodorta őket az élet: a Rossz tanár című filmet forgatták közösen, ahol ráadásul egy szexjelenetben is szerepeltek együtt. Még szerencse, hogy – az egyik kollégájuk elmondása szerint – totál éretten tudták kezelni a szitut!

Fotó: US Getty Images

Alexis Bledel és Milo Ventimiglia

Bármennyi év telik el a Szívek szállodája fináléja óta, te kitartóan #teamJess maradsz? Sajnos sem Rory, sem az őt alakító Alexis Bledel nem osztja a lelkesedésed: Alexis ugyanis négy évig járt a Jesst megformáló Milo Ventimigliával, de pont akkor, amikor a sorozatbeli karaktereik szétmentek, Alexis és Milo IRL is szakítottak.

Fotó: US Getty Images

Még több

Sztárhírek