Azonnal látnod kell ezt az új videót Katalin hercegné gyerekeiről!

Elképesztően cuki az a jelenet, amit a BBC adott le.

Azonnal látnod kell ezt az új videót Katalin hercegné gyerekeiről!

Amióta kitört az új koronavírus világjárvány, a királyi család is kénytelen home office-ból dolgozni, ezért nem lehet róluk annyit hallani, mint korábban. Nem könnyű most számukra sem ez a helyzet, hiszen a hetvenes éveit taposó Károly herceg, Anglia leendő királya elkapta a betegséget, hetekig nem érintkezhetett még a feleségével sem. Szerencsére azóta már jól van, szépen felépült a betegségből.

A napokban pedig amiatt szomorkodtak, hogy nem tarthatták meg II. Erzsébet királynő születésnapját olyan módon, ahogy szokták, az uralkodó egyedül ünnepelte a 94. szülinapját. A család csak videohívásokon keresztül tudott beszélni vele.

Talán éppen ezért mondtak igent többen is közülük a BBC különleges felkérésére: egy előre megbeszélt időpontban lépjenek ki a házuk – palotájuk – ajtaján és tapsolják meg a brit tévénézőkkel együtt azokat az egészségügyi dolgozókat, akik most a saját életüket kockáztatják másokért a koronavírus elleni küzdelemben.

Vilmos herceg az egész családját bevonta, Katalin hercegnével és három gyermekükkel együtt álltak a kamera elé tapsolni. György herceg és Charlotte hercegnő nagyon felkészült volt, még át sem lépték a küszöböt, de már tapsikoltak. Lajos herceget az anyukája hozta, egy kis noszogatás után ő is tapsolt párat a többiekkel. Egyébként mindannyian olyan szetteket viseltek, amiben a kék dominált, ami egy nyugalmat, biztonságot sugárzó szín. Tuti nem véletlen, hogy éppen ezt választották!

Rajtuk kívül Károly herceg és Kamilla is készített ilyen tapsolós videót, a fanok nagyon boldogok voltak, amiért a herceg már olyan jól van, hogy a feleségével lehet. Az idillből csak Harry herceg és a családja hiányzott, de ők Los Angeles-ben „ragadtak”

Még több

Sztárhírek