Beatrix hercegnő megtörte a csendet, ezt üzente

Most nyilatkozott először az esküvője lefújása óta.

Beatrix hercegnő megtörte a csendet, ezt üzente

Beatrix hercegnő esküvője volt idén a legjobban várt royal esemény, de sajnos a koronavírus ebbe is beleszólt. A hercegnő egy hete jelentette be hivatalosan is, hogy bizonytalan időre elhalasztják a lagzit, amit még az eredeti tervek szerint május 29-én tartottak volna.

A királynő unokája most jelent meg először a nyilvánosság előtt, mióta robbant a lakodalom lefújásának híre. Persze ez megjelenés is a mostani normák szerint, online történt: Beatrix egy videóban üzent a Helen Arkell Dyslexia Alapítványról. A videót pedig a szervezet tette közzé a Twitteren.

A hercegnőnek nem véletlenül szívügye ez az alapítvány: őt magát 7 éves korában diagnosztizálták diszlexiával. Beatrix már rengetegszer írt a gyerekkori kihívásairól, arról, hogyan segítették őt a szülei, és hogy végül mégis, hogyan szeretett bele az olvasásba.

„Ez egy hihetetlenül embert próbáló időszak a világnak és az Egyesült Királyságnak. A Helen Arkell Dyslexia Alapítvány pártfogójaként szerettem volna felhívni arra a figyelmet, hogy a szervezet továbbra is működik. Személyes találkozás helyett online segíti az embereket a fantasztikus szakemberek csapata. Akár online oktatásról, korrepetálásról vagy a segédvonalukról van szó, bátran vegyétek fel velük a kapcsolatot.– ajánlotta az alapítványt Beatrix.

Még több

Sztárhírek