Katy Perrynek és Orlando Bloomnak mégsem csodás a babavárás?

Pedig ennek egy szép időszaknak kellene lennie.

Katy Perrynek és Orlando Bloomnak mégsem csodás a babavárás?

Míg a világ nagy része 2020-at a koronavírus éveként fogja emlegetni, addig Katy Perry az egyik legcsodásabb időszakként fog rá visszaemlékezni. Nemcsak, hogy nemsokára megjelenik a legújabb lemeze, de az esküvőjét is javában tervezi, sőt beteljesült az egyik legnagyobb álma: hamarosan anya lesz. Ezt az örömöt most nemcsak a karantén, hanem a szerelme, Orlando is beárnyékolja. Mint kiderült, a pár jelenleg nincs túl jó viszonyban, sokan vitáznak és hullámvölgyeket élnek át a kapcsolatukban.

A Us Weekly-nek egy bennfentes pletykálta el, hogy sok minden megváltozott, ahogy az énekesnő várandós lett. „Orlando és Katy mélységeket és magasságokat élnek át a kapcsolatukban. Katy azért ideges, mert nem tudja, milyen szülőnek lenni, Orlando pedig stresszel, hogy a jelenlegi helyzetben érkezik hozzájuk a bébi.”

Katy nemrég elárulta, hogy fontosnak tartja, hogy néha egyedül legyen. A sztár valószínűleg így nyugtatja le magát egy vita után. Sőt, egy másik interjúban azt is bevallotta, hogy gyakran zörrennek össze a szerelmével, ám utána mindig megbeszélik a dolgot…

Még több

Sztárhírek