ByeAlex megható dolgot vallott be

Az énekes meglepő őszinteséggel mesélt a dolgokról.

ByeAlex megható dolgot vallott be

A barátságok jönnek-mennek a legtöbb ember életében, az azonban mindenkit meglepett, hogy ByeAlex és Gáspár Laci mennyire kitartanak egymás mellett, annak ellenére, hogy nagyon különböznek egymástól. Pedig a két sztár már 4 éve szoros barátságot ápol egymással, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szoktak veszekedni…SŰRŰN.

„Lacival 2016 nyara óta vagyunk barátok, és szinte azonnal fontos szereplőjévé vált az életemnek. Annak ellenére szeretem őt, hogy jellemző rá, hogy nem hallgatja végig a másikat egy adott témával kapcsolatban, hanem csak arra koncentrál, amit ő akar mondani, és azt minden esetben szereti is érvényesíteni – mondta a Blikknek Alex, aki szerint a viták ellenére mégis sok mindenben hasonlítanak barátjával, ezért tart a barátságuk már régóta:

„Önfejű, egoista, hirtelen haragú emberek vagyunk, és bizonyos helyzetekre túl érzékenyen reagálunk. Én egy pillanat alatt vagyok nagyon jó kedvű vagy nagyon rosszkedvű, és ez Lacira is jellemző. Talán ezért is ért meg annyira, és ezért is osztom meg vele a magánéletemet. A volt kapcsolataimról, a terveimről is sokat beszélünk, és jó tanácsokat ad” – fejezte be a gondolatait az énekes.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Dec 8., 2019, időpont: 7:02 (PST időzóna szerint)

Az X-Faktorban eltöltött közös munka után a két barát jelenleg a Made in Karanténban is együtt dolgozik, ahol persze veszekedésekből sincs hiány, Alex vallomása után azonban biztosak lehetünk benne, hogy ez náluk normális, és a viták ellenére is ugyanolyan jóban maradnak.

Még több

Sztárhírek