Kínosra sikeredett Brad Pitt és Chris Hemsworth első találkozása

Valljuk be, azért még így is szívesen ott lettünk volna…

Kínosra sikeredett Brad Pitt és Chris Hemsworth első találkozása

Gondoltad volna, hogy két olyan hatalmas hollywoodi híresség, mint Brad Pitt és Chris Hemsworth nem sokkal ezelőttig egyáltalán nem találkozott egymással? Azt viszont tuti, hogy nem tudtad, hogy erre a pillanatra Chris már hihetetlenül régen várt, ezért nagyon izgult, hát nem cuki?

A nagy találkozás végül a „Volt egyszer egy Hollywood” premierjén történt, amiben bár Chris nem szerepel, az eseményre mégis rengeteg híresség volt rá hivatalos. Ennek köszönhetően pedig végre megtörtént, amire a Thor sztárja olyan régóta várt, erről pedig csak most mesélt egy interjúban:

„Istenem, annyira izgultam, hogy totál beégtem Brad előtt! Ő a kezét nyújtotta egy kézfogáshoz, én viszont megöleltem, annyira megörültem neki, hogy végre találkozhattam vele! Szerencsére semmi gondja nem volt az ölelésemmel, tök jól reagált. Pont olyan rendes, vicces srác, mint amilyennek elképzeltem! – áradozott Chris.

Nem gondoltuk volna, hogy az egyik legszexxibb hollywoodi pasi teljesen odavan a másik legszexibb hollywoodi pasiért… Már csak egy kérdésünk van; erre a talira minket miért nem hívtak meg?!

via GIPHY

Még több

Sztárhírek