Brad Pitt már megint nagyon vicces volt, közben Trumpnak is odaszúrt

Mindezt tette úgy, hogy valószínűleg rá sem ismersz.

Brad Pitt már megint nagyon vicces volt, közben Trumpnak is odaszúrt

Brad Pitt nemrég John Krasinski kedvéért játszott meteorológust, most pedig egy másik felkérésnek eleget téve ismét poénkodott egy sort. Brad most a Saturday Night Live legutóbbi adásában tűnt fel, méghozzá olyanok között, mint Miley Cyrus vagy a Marvel-filmek Hangyája, Paul Rudd.

Brad nem magát, hanem Dr. Anthony Faucit alakította, az USA vezető infektológusát, aki mostanában a koronavírus-járvány miatt lett ismertebb arc a médiában. Fauci az elmúlt időszakban nem győzte kijavítani és kritizálni az amerikai elnök, Donald Trump eszement kijelentéseit a vírussal kapcsolatban, így nem volt kérdés, hogy az elnökkel is kritikus showműsor, a SNL is szerepeltetni fogja a szakembert műsorában. Annyira, hogy nemrég meg is kérdezték őt, hogy ha Ben Stiller és Brad Pitt közül kéne választania, mit mondana, melyik alakítsa őt a show-ban. Fauci Bradet választotta, ezt pedig meg is valósították.

Igen, ez itt fent tényleg Brad Pitt egy ősz parókában és szemüvegben. Így tényleg nem láthattad eddig az 56 éves színészt, aki már csak megjelenése miatt is elképesztően vicces a fenti videóban.

Még több

Sztárhírek