Demi Lovato őszintén vallott az evési zavarairól

További infók derültek ki az énekesnő betegségéről.

Demi Lovato őszintén vallott az evési zavarairól

Demi Lovato mostanában hihetetlenül őszintén beszél gyakorlatilag mindenről: a Selena Gomezzel való kapcsolatáról, a drogtúladagolásáról és az étkezési zavarairól is. A betegségéről most kiderült, hogy sokkal korábban kezdődött, mint hitted.

Az énekesnő ugyanis már a disneys időszakban is táplálkozási zavarral küzdött: a Sonny, a sztárjelölt forgatásán átélt szörnyűségeiről most az egykori kollégáinak nyílt meg a virtuális találkozójuk során.

Kórosan sovány voltam és folyamatosan fáztam. Rengeteget dolgoztam, a szünetekben is meetingeken kellett részt vennem. Viszont amikor bejöttek az emberek az öltözőmbe, ahol én betakarózva voltam, az első kérdésük mindig az volt: »miért van itt harminc fok?«. Én meg elmondtam, hogy azért, mert fázom. Ők erre általában teljesen sokkot kaptak, hogy vajon mi bajom lehet.– mesélte.

De szerencsére Demi arról is biztosította a barátait, hogy most már sokkal jobban érzi magát. És ezt Tiffany Thorntonnak is köszönheti, aki a riválisát alakította a soriban. „Amikor legelőször mentem terápiára, te voltál a legnagyobb inspirációm. Mert tök jól kezelted a nyomást, ami a tévézéssel jár, főleg nőként. Most már sokkal boldogabb vagyok, és végre sikerült átvennem a te mentalitásodat.”– magyarázta Tiffanynak Demi.

A sorozat sztárjainak teljes beszélgetését amúgy vissza tudod nézni, méghozzá itt:

Még több

Sztárhírek