Könyvet ad ki Meghan és Harry

Megtörténik, amire mindenki várt!

Könyvet ad ki Meghan és Harry

Rengeteg pletyka és hír jelent meg Meghan és Harry életéről attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdtek randizni, mégsem tudhattuk soha pontosan, hogy mi történik a zárt ajtók mögött. Főleg azért sem, mert a brit sajtó folyamatosan egyoldalúan, negatív színben igyekezett feltűntetni az exszínésznőt.

Talán ez is lehetett az egyik oka annak, hogy Meghan állandóan változtatni akart a royal szabályokon, és egyre kevesebbet volt hajlandó megmutatni a közös életükből. Ehhez még hozzájött az a tény is, hogy Harry feleségét a saját apja és féltestvére is állandóan megpróbálta lejárni különböző nyilatkozatokkal – aminek lehet, hogy a fele sem volt igaz.

Meghan és Harry idén visszavonult, és most újabb lépésre szánták el magukat. Úgy döntöttek, itt az ideje, hogy az ő szemszögükből is megtudjuk az igazságot, ezért életrajzi könyvet adnak ki, ami állítólag augusztus 11-én jelenik majd meg. A könyvet elvileg Omid Scobie és Carolyn Durand royal riporterek írják, akiknek a pár még Kanadába költözésük előtt nyilatkozott. A kiszivárgott infók szerint a kötet a „Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan” címet kapja, ami nagyjából annyit jelent, hogy „A modern royalok testközelből: Meghan és Harry valódi élete.” 

A könyvről nem sok részlet derült ki egyelőre, de valószínű, hogy a megismerkedésüktől kezdve a királyi családtól való függetlenedésig mindent magába foglal majd. És ami a legfontosabb, ezúttal nem a bulvársajtó, hanem Meghan és Harry szemszögén keresztül ismerhetjük meg a történetüket.

Még több

Sztárhírek