Szigorú karanténba került Erzsébet királynő és férje

A személyzet száma is mutatja, hogy komolyan veszik a karantént.

Szigorú karanténba került Erzsébet királynő és férje

Amióta kitört a COVID-19-járvány, azonnal önkéntes karanténba vonultál, és (a nagyon szükséges dolgoktól eltekintve) ki sem tetted a lábad a házból hat hete? Ügyes vagy, hogy ennyire komolyan veszed a social distancinget, még akkor is, ha esetleg nem tartozol a veszélyeztetettek kategóriájába!

Szerencsére a királynő és a férje (akikre viszont kétség kívül különösen veszélyes a vírus) is betartja a karantén-szabályokat. Mármint a royal keretekhez képest. Merthogy azon kívül, hogy II. Erzsébet szigorúan a családjától külön tölti ezt az időszakot, és velük is csak videón keresztül érintkezik, azért még így sem mondtak le a személyzetről. Ám a dolgozók száma – a királyi család eddigi normáival összevetve – radikálisan csökkent. De nem, ez nem azt jelenti, hogy max. 5 ember lesi az uralkodó házaspár kívánságait. Nem: 22-en dolgoznak továbbra is a palotában!

Az infót a The Sun tudta meg, és bár a dolgozók konkrét beosztását nem osztották meg, annyit tudni, hogy Erzsébet nem nélkülözi a házvezetőt, a titkárát és annak asszisztenseit, illetve az egyéb személyzetet. Azok az alkalmazottak, akik vállalták a palota-karantént, nem mehetnek haza és nem láthatják a családtagjaikat személyesen.

„Nem járkálhatnak ki-be, mert nem vállalhatnak kockázatot. Így nem láthatják a szeretteiket. A legfontosabb dolog a királynő és Fülöp herceg egészségének védelme. Senki nem mer belegondolni, hogy mi lenne, ha valami történne velük.”– magyarázta a royal karantén szabályait egy belsős a lapnak.

Még több

Sztárhírek