Sztárok, akik a koronavírus ideje alatt hozzák világra babájukat

Vannak, akiknél már megérkezett a baba, de olyanok is, akik csak reménykednek, hogy vége ennek az egésznek, mire kórházba mennek.

Sztárok, akik a koronavírus ideje alatt hozzák világra babájukat

Tatár Csilla

Április 20-án született meg Tatár Csilla kislánya, ám a hírt csak pár nappal később osztotta meg követőivel a műsorvezető, hogy ezzel is egy kis időt hagyjon maguknak. Csilla egy fotót is posztolt, amihez azt írta:
„2020.04.20. Megszületett Kunos Mimi Elza. Könnyen és gyorsan érkezett meg közénk, így aztán mindannyian csodálatosan vagyunk. Nagyon vártunk már kislányom. Kétgyerekes anyuka lettem.”

Kulcsár Edina

Ilyen szempontból sűrű volt a hét, mert Tatár Csilla előtt két másik magyar híresség is szült. Kulcsár Edináéknál is megérkezett a második gyerek, erről először Edina férje, Csuti számolt be Instagramján.
„Egy számunkra fantasztikus és csodálatos hírt szeretnénk megosztani veletek! Megszületett a kislányunk Szabó-Kulcsár Nina! Anyukája és ő is nagyon jól vannak!”

Winkler Nóra

Pár órával Kulcsár Edináék bejelentése után kiderült, hogy egy másik magyar híresség, a 47 éves Winkler Nóra is babája is megszületett. A műsorvezető is posztolt fotót, amihez azt írta:
„Teljességgel elbűvölődve, boldogan, büszkén és hálásan: megszületett kisfiunk, Simon. Gyönyörűséges a teljes 56 centijén. Mindhárman jól vagyunk, ha tehetjük, szívesen eszünk és alszunk, és sírdogálunk is, időről időre, mindhárman.”

Joshua Jackson és Jodie Turner-Smith

A Dawson és a haverok című sorozatból ismert színész gyereke is megszületett a héten második feleségétől, Jodie Turner-Smith-től. A People magazinnak a két sztár sajtósa elmondta, hogy kislányuk született, mindenki egészséges és boldog. Korábban még beszéltek arról, hogy még nem tudják, hogyan fog zajlani a szülés a járvány miatt, de ezek szerint sikerült mindent a legnagyobb rendben megoldani.

Jenna Dewan

Channing Tatum exe, Jenna Dewan is nemrég, március elején szült babát új vőlegényének, Steve Kazeenak. Bár a járvány már akkor is világméretű volt, Jennának annyiban szerencséje volt, hogy a szigorúbb korlátozások akkor még nem voltak érvényben. S kicsi egyébként a Callum nevet kapta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

And just like that, our hearts exploded into all of eternity and beyond ❤️🌈❤️ Welcome to the world you little angel! ❤️ Callum Michael Rebel Kazee 3/6/20

Jenna Dewan (@jennadewan) által megosztott bejegyzés,

 

Ciara

Az énekesnő is újra terhes, de arról egyelőre nem közölt információt, hogy mikor fog szülni. Azt viszont elmondta, hogy nem könnyű a koronavírus idején várandós anyukának lenni, Mint mondta, férje csak facetime-on keresztül láthatta az ultrahangos vizsgálatot, mivel nem kísérhette be őt az ovoshoz. A legtöbb kórházban így a szülésnél sem lehetnek ott az apukák.

Még több

Sztárhírek