Babát vár a Glee sztárja

Fantasztikus hír!

Babát vár a Glee sztárja

Leighton Meester után egy újabb kedvenc tinisorozatod sztárjáról is megérkezett a szuper hír, miszerint gyereket vár! Ezúttal a Glee-ből ismert Lea Michele-ről derült ki, hogy az első kisbabájával várandós. Az infót egy közeli forrás súgta meg a People magazinnak.

Az újság szerint Lea és a férje, az üzletember Zandy Reich alig várják, hogy elkezdődjön az életüknek ez az új fejezete. „Mindig is szerettek volna szülők lenni”– árulta el az informátor.

Fotó: US Getty Images

Ha nem vagy igazán képben Zandy és Lea kapcsolatával, akkor íme egy gyorstalpaló: 2017 júliusában kezdtek el járni, majd 2018 áprilisában Zandy feltette a nagy kérdést. De előtte még meg kellett kapnia egy különleges személy engedélyét is.

„Amikor a barátom megkapta Ryan Murphy beleegyezését is, annyi volt. Oké, szülők, barátok, megvoltak, tök mindegy. De ha Ryan Murphy adja az áldását, akkor az egy lezárt ügy.”– magyarázta anno Lea, mennyire sokat számított a Glee kreátorának rábólintása a kapcsolatukra.

2019 márciusában a páros összeházasodott egy gyönyörű szertartás keretei közt Észak-Kaliforniában. „Olyan izgatottak vagyunk, hogy megesküdjünk a családunk és barátaink körében. De leginkább azt várjuk, hogy együtt éljük le az életünket.”– lelkendezett akkora pár a People-nek.

Ezzel pedig elértünk a mostani eseményekhez: Leából és Zandyből hamarosan szülő lesz. Hatalmas gratula!

Még több

Sztárhírek