Harry herceg meglepően őszintén osztott meg magáról egy fontos dolgot

Meghan férje ritkán árul el magáról bármit is. Most kivételt tett!

Harry herceg meglepően őszintén osztott meg magáról egy fontos dolgot

A 35 éves Harry hercegről sokan tudják, hogy imádott a brit hadseregben szolgálni, emiatt az ott betöltött ragjairól nehezebb volt lemondania idén tavasszal, mint a royal címekről. Meghan és Archie kedvéért azonban ezt is megette, majd Kanadába, onnan pedig Los Angeles-be költözött velük.

Ennek a lépésnek köszönhetően azonban az új koronavírus okozta világjárvány alatt teljesen elszakadt a családjától, ami akkor volt számára a legnehezebb lelkileg, amikor megtudta, hetvenes éveit taposó édesapja, Károly herceg is elkapta a betegséget.

Harry herceg most ismét felvette a kapcsolatot a brit katonákkal, részt vett ugyanis egy mentális egészséggel foglalkozó projektben, amit a HeadFIT.org oldalon lehet elérni. A weboldalon katonáknak – és mindenki másnak ­­­­­­­­­­­­­­– adnak tanácsokat azzal kapcsolatban, hogyan jöhetnek ki egyedül a mély lelki válságokból. A programot maga Harry mutatta be egy videóban, ami csak a nyáron jelent volna meg, a járvány miatt azonban a készítők úgy gondolták, mindenki számára elérhetővé kell tenni.

„Szeretnénk, ha hozzáférnél ahhoz a 10 vagy 50 százalékhoz magadban, amit csak akkor érhetsz el, ha rendszeres gyakorisággal edzed a tested és az elméd, hiszen ez a kettő közösen alkot téged. Tudom, hogy így van, mert nekem is működik!

„Most, amikor fitneszről beszélünk, nem csak arra gondolunk, milyen gyorsan tudsz futni, vagy mekkora súlyt tudsz felemelni. Ez a mentális fitneszről, erőről és kitartásról szól, és nem csak akkor, amikor egyenruhában vagy, hanem egész hátralévő életedben” ­– mondta a videóban Harry, aki egyébként ritkán szokott magáról titkokat elárulni.

A herceg azonban ezúttal fontosnak tartotta, hogy elmondja, ő a testi-lelki egészségére egyaránt ügyel, ha nem így lenne, ki tudja, hogy viselte volna az elmúlt pár év megpróbáltatásait…

Még több

Sztárhírek