Kaia Gerber kitetoválta magát a karanténban, ez lett a vége

Mármint otthon, teljesen DIY. Igen, jól olvastad. Mert ennyire szereti a tetoválásokat…

Kaia Gerber kitetoválta magát a karanténban, ez lett a vége

Nagyon sok szuper ötletet adtak már eddig is a hollywoodi hírességek, hogyan vészeld át a karanténban töltött unalmas napokat, ám az, amit Kaia Gerber tett, nem feltétlenül tartozik ezek közé. Cindy Crawford modell lánya ugyanis saját magát tetoválta ki. Merthogy ennyire szereti a tetoválásokat, és már különben is nagyon hiányzott neki az egész procedúra.

A Refinery infói alapján Kaia a kijárási korlátozások miatt nem tehette meg, hogy elmenjen egy szalonba, ezért inkább a saját kezébe vette a dolgokat – szó szerint„Rendszeresen tetováltatok, most már kezd hobbi lenni. Mivel hiányzott, ezért csináltam is magamnak egy picit.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

best friends

Kaia (@kaiagerber) által megosztott bejegyzés,

Kaia egy steril tűt és tintát használt a művelethez, és a tűt a tintába mártva szúrta meg magát, de mint kiderült, olyan nagyra törő tervei nem voltak, mert végül csak egyetlen egy pöttyöcskét csinált, vagyis egyetlen tűszúrást ejtett magán a tintás tűvel. Ezzel pedig meg is nyugodott, hogy ebben a hónapban is készült egy friss tetoválása. (És ez most tényleg nem vicc.)

Lehet, hogy ez szórakoztatóan hangzik, de senki, mármint tényleg senki ne próbálja ki ezt otthon, hacsak nem profi tetováló és pontosan tudja, mit csinál. Még steril tűvel se próbálkozz, mert úgy is csúnya fertőzéseket lehet összeszedni, akár csak a tintától. Arról nem is beszélve, hogy el is ronthatod és nagyon csúnya lehet a végeredmény. Szóval inkább várd ki türelmesen, amíg újra kinyitnak a tetoválószalonok, addig pedig inspirációként csekkolj néhány szuper mintát.

Még több

Sztárhírek