Meghan tényleg annyira féltékeny volt Katalinra?

Meghan szerint vele ellentétben Katalint simán megvédte volna a palota a sajtó támadásaitól.

Meghan tényleg annyira féltékeny volt Katalinra?

Meghan és Harry Amerikába költözésének okai között szerepelt az is, hogy az ex-herceg féltette a feleségét a sajtó támadásaitól, és meg akarta őt védeni. Ezért a „menekülés” mellett a támadás taktikáját is alkalmazta: beperelték az Egyesült Királyságnak néhány jelentős bulvárlapját. Múlt héten pedig bejelentették, hogy többé semmilyen formában nem hajlandóak velük együtt működni.

Meg barátai azonban úgy néz ki, másképp vélekednek a dologról, egy, a volt Sussex hercegnéjéhez közel álló forrás ugyanis most elég érdekes infókat osztott meg róla a Daily Mailnek. (Ami amúgy szintén szerepel Harryék fekete listáján.)

„Meghan úgy gondolja, hogy a múlt heti bejelentés nem érhet a royal családból senkit meglepetésként. A palota ugyanis pontosan tudta, min megy keresztül Meghan, aki szerint a királyi családban Katalin volt a kedvenc. Ha őt kritizálják a bulvárlapok, a palota maga intézkedett volna az ügyben.”– magyarázta az informátor.

A forrás elmondta, hogy Megnek meggyőződése, hogy ha Katalint is hasonló támadások érték volna, akkor a royal média policy-t kérdés nélkül változtatják meg. Állítólag Harry folyamatosan járkált az apjához, Károly herceghez és a királynőhöz is segítségért, „de semmit nem tettek, hogy megváltozzon a protokoll, pedig látták, mennyire őrlődött Harry. Meghan azt mondta, hogy felháborítónak tartotta, hogy Harry kérései süket fülekre találtak. Így Harrynek egyedül kellett felvennie a kesztyűt, hogy megvédje a feleségét és a gyereküket.”

Még több

Sztárhírek