Videón, ahogy Diana hercegnő megszeg egy royal szabályt

Sok anya tette volna ugyanezt!

Videón, ahogy Diana hercegnő megszeg egy royal szabályt

Diana hercegnő nagyon szerette a fiait, Vilmost és Harryt, amit a tetteivel mindig bizonyított. Ezért is kedvelték annyian, és kedvelik a mai napig a szívek királynőjét. Az 1997-ben bekövetkezett tragikus halála után a fiúk a nyomdokaiba léptek, és folytatták az édesanyjuk megkezdett jótékonysági munkáit. Dianának azonban mindig az volt a legfontosabb, hogy a testvérek összetartsanak. Egész életében erre kérte őket, így most valószínűleg nem lenne annyira boldog, ha látná, hogy a fiúk nincsenek valami jó viszonyban… sőt, Harry Los Angelesbe költözött.

Azt már sosem tudjuk meg, hogy a hercegnőnek mi lenne a véleménye a fia függetlenedéséről, az viszont biztos, hogy most felkerült a netre egy olyan videó, ami ismét bebizonyította, Diana mennyire odavolt a gyerekeiért. Még a royal szabályokat is képes volt értük figyelmen kívül hagyni. A felvétel 1991-ben készült Vilmos és Harry sulijában az éves sporteseményen, ahol Diana mezítláb, szoknyában állt be egy futóversenyre a többi anyukával. Nézd csak:

A hercegnő egyébként második helyen futott be a célba, de mindez nem számít, az a lényeg, amit egy kommentelő is megfogalmazott: „Miért sírok? Ő volt az, aki leginkább a földön járt. Mindig szeretni fogom és a rajongója leszek.”

Még több

Sztárhírek