Bréking: Gigi Hadid kisbabát vár!

Fantasztikus hír!

Bréking: Gigi Hadid kisbabát vár!

Úgy tűnik, hogy a karantén alatt a sztárok hatalmas kedvet kaptak a babákhoz, hiszen csak nemrég tudtuk meg, hogy Katy Perry terhes, majd nem sokkal később kiderült, hogy a Glee sztárja, Lea Michele, és a Bosszúállók nagykedvence, Chris Pratt kedvese is várandós.

A sor viszont folytatódik, ugyanis kiderült, hogy a szupermodell, Gigi Hadid is kisbabát vár, az apa pedig nem más, mint Zayn Malik. A pár bár szakított, 2019 végén mégis újra egymásra találtak, ezek szerint pedig azonnal nagyobb fokozatra kapcsoltak.

A TMZ forrásai szerint ráadásul a modell már 20 hetes terhes, sőt, állítólag már a baba nemét is tudják a szülők, így pedig még inkább elképesztőbb, hogy ilyen sokáig sikerült titokban tartaniuk a dolgot.

„Gigi csak a szűk családjának és a legközelebbi barátainak árulta el, hogy babát vár, de annyit elmondhatok, hogy a pár hihetetlenül izgatott!” – mondta a család forrása, majd így folytatta:

„Bár tavaly év végén jöttek újra össze, mégis úgy érezték, hogy ez örökre fog szólni, ennek értelmében pedig minél előbb szerettek volna családot alapítani!”

Sok boldogságot kívánunk nekik!

Még több

Sztárhírek