2020.05.05.@ 16.05

Gyászol Johnny Depp exe

Amber Heardot súlyos tragédia érte.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amber Heardról most épp nem a Johnny Depp-pel való viszálykodása miatt beszélnek, hanem egy hasonlóan szomorú (ha nem szomorúbb) esemény miatt. A színésznő ugyanis az Instagramon jelentette be a tragikus hírt, miszerint elvesztette az édesanyját.

A posztban Amber két megható képet tett ki, amin ő és az anyukája, Paige Heard szerepelnek. Az egyik a színésznő kislánykorában készült, a másik pedig mostani – de mindkettő megmutatja, milyen szoros kapcsolat volt köztük. Ezt a képaláírás is alátámasztja.

„Lesújtott és összetört az édesanyám, Paige Heard elvesztése. Túl korán hagyott itt minket, még mindig a kedvességének emlékébe kapaszkodom. Örökké hiányozni fog nekünk. A nagylelkűsége a leggyönyörűbb emberré tette, akit valaha ismertem. Nehéz elképzelni az életet nélküle, és még nehezebb kimondani, mennyire szerencsésnek érzem magam, hogy a lánya lehetettem. Hihetetlenül fájdalmas időszak ez, de arra emlékeztet, hogy a szeretet mindent túlél.”

View this post on Instagram

I am heartbroken and devastated beyond belief at the loss of my mom, Paige Heard. She left us too early, clasping onto the memory of her beautiful, gentle soul. She will be missed from the very depths of our hearts forever. Her unflinching, open heart made her the most beautiful woman I had ever known. It’s hard to imagine and even more difficult to say but I feel truly lucky to have been her daughter and been given the gift of having the light she shone on everyone, fall on me for nearly 34 years. This has been an unbelievably painful time but in that, I am reminded of what survives us all, love. The kindness, support and generosity my sister Whit and I have received from friends and family has been utterly soul-saving.

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Amber az anyukájáról nem olyan rég, nőnap alkalmából posztolt legutóbb Instára, ahol úgy tűnt, Paige még tökéletesen jól van. Szóval a nő halála nyilvánvalóan hirtelen sújtott le a sztár családjárabár az okát nem árulták el, így azt sem zárhatjuk ki, hogy esetleg a koronavírus miatt következett be a tragédia.

A fotón ő, Paige és a színésznő húga, Whit szerepel:

Innen is a részvétünket küldjük Ambernek!

Címkék: Amber Heard édesanyja elhunyt gyász Instagram meghalt paige heard tragédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Itt a bizonyíték, hogy Palvin Barbi kapcsolata erősebb, mint valaha

Szerencsére őket nem viselte meg a karantén.

Cole Sprouse végre elárulta, hogy otthagyja-e a Riverdale-t

Amióta Lili Reinhart és Cole Sprouse, a Riverdale szerelmespárja hivatalosan is szétmentek, a sorozat rajongói folyamatosan azt találgatják, hogy ez

Vilmos herceg Diana elvesztéséről beszélt

Nagyon ritka, hogy ennyire nyíltan beszél édesanyja elvesztéséről.

Elviselhetetlen módon zaklatják Meghant és Harryt

Nem lett könnyebb az életük Amerikában.

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata újra a régi?

Azért még ne bontsátok a pezsgőt, Brangelina-shipperek...

Nem hiszed el, kivel járt korábban Kylie Jenner pasija

Nagyon nem örültek, hogy kiderült..

Hailey Bieber beperel egy plasztikai sebészt

Most akkor megcsináltatta az arcát vagy sem?

Ő Brad Pitt kedvenc gyereke

Egyáltalán nem mellékesen most volt a 14. születésnapja, ezzel pedig ki is zártuk annak a lehetőségét, hogy Maddox az.