Katy Perry Met-gálás ruháját nem teljesen értjük

Kissé merész, de mindenképpen egyedi megoldás…

Katy Perry Met-gálás ruháját nem teljesen értjük

A divatrajongók jól tudják, hogy május első hétfője egyet jelent a Met-gálával, amikor is Hollywood A-listás celebjei elképesztő haute couture szettekben vonulnak fel a vörös szőnyegen. És bár ez a hétfő a koronavírus miatt sajnos Met-gála nélkül telt el, szerencsére itt van nekünk Katy Perry, aki így is megmutatta rajongóinak, hogy milyen ruhakölteményt tervezett be az idei estélyre…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés, Máj 4., 2020, időpont: 10:20 (PDT időzóna szerint)

Az énekesnő Instagramon osztott meg egy képet arról a Jean Paul Gaultier által tervezett darabról, amit az idei gálán viselt volna. És bár az előbb azt írtuk, hogy ruhaköltemény, ha őszinték akarunk lenni, Katy ruháját első ránézésre nem nagyon tudjuk hová tenni.

Második ránézésre aztán leginkább egy teknősbéka páncélja jut róla eszünkbe, ha pedig egy kicsit tovább vizsgáljuk, akkor felfedezhetjük benne Madonna ikonikus csúcsos melltartóját is. Ami nem véletlen, hiszen az est témája az About Time: Fashion and Duration lett, amit valahogy úgy lehetne lefordítani, hogy Ameddig a divat tart. Valószínűleg a vörös szőnyeg tele lett volna futurisztikus és múltidéző darabokkal. Katy pedig inkább az utóbbira szavazott.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Egy biztos, Katy ezen a Met-gálán kifejezetten a terhes pocakját szerette volna kihangsúlyozni egy teknőspáncélszerű alsó résszel, egy Madonna féle csúcsos felső résszel és egy nem létező hátsó résszel. Ha ugyanis jól értjük a dolgot, akkor Katy hátán és fenekén nem lett volna gyakorlatilag semmi. (Na jó, valószínűleg a képen csak az outfit egy része látható.)

Az összkép mindenképpen érdekes lett volna, már csak emiatt is sajnáljuk, hogy az idei gálát nem tudták megtartani…

Még több

Sztárhírek