2020.05.07.@ 11.05

Tényleg eljegyezte Gigi Hadidot a pasija?

Végül is logikus lépés lenne Zayntől, nem?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg eljegyezte Gigi Hadidot a pasija?

Gigi Hadid és Zayn Malik éppen egy kicsit több, mint egy hete jelentették be, hogy babát várnak. Oké, valójában egy családhoz közeli informátor kotyogta ki a TMZ-nek„Gigi csak a szűk családjának és a legközelebbi barátainak árulta el, hogy babát vár, de annyit elmondhatok, hogy a pár hihetetlenül izgatott!” De aztán nem sokra rá a sztárpár is megerősítette a hírt. Sőt, már az is kiderült, hogy kislányuk lesz és szeptemberben érkezik!

Most pedig a fanok kiszúrtak egy érdekes tetkót Zayn alkarján. Néhány napja a leendő szülők közös karkötőt vettek, amit az énekes is megosztott az Insta sztorijában, így megvillantva a karját. A rajongók pedig amint megfejtették, mi van Zayn bőrére írva, azonnal eldobták az agyukat. Meg vannak győződve ugyanis arról, hogy az új tetkó egy titkos eljegyzést jelez.

Mivelhogy a tetoválás nem más, mint Khlalil Gibran A próféta című művének házasságról szóló részlete. Ezt szerencsére magyarul is elolvashatod, Révbíró Tamás fordításában:

„Együtt születtetek, és együtt is maradtok mindörökre. Együtt lesztek akkor is, amikor a halál fehér szárnyai szétszórják napjaitokat. Bizony mondom, együtt lesztek, még az Isten csöndes emlékezetében is. De együttlétetekben legyenek távolságok. És a mennyek szellői táncoljanak kettőtök között. Szeressétek egymást, de a szeretetből ne legyen kötelék: Legyen az inkább hullámzó tenger lelketek partjai között. Töltsétek meg egymás serlegét, de ne igyatok egyazon serlegből. Kínáljátok egymást kenyeretekből, de ne ugyanazt a cipót egyétek. Daloljatok, táncoljatok együtt, és vigadjatok, de engedjetek egymásnak egyedüllétet. Miként a lant húrjai egyedül vannak, habár ugyanarra a dallamra rezdülnek. Adjátok át szíveteket, de ne őrizzétek egymás szívét. Mert szíveteket csak az Élet keze fogadhatja be. És álljatok egymás mellett, de egymáshoz ne túlontúl közel: Mert a templom oszlopai távol állanak egymástól, És a tölgyfa meg a ciprus nem egymás árnyékában növekszik.”

Ugyan Gigin még nem látni gyűrűt, van rá esély, hogy a tetkó valóban Zayn nősülési terveiről szól, mivel a sztár még akkor is fülig szerelmes volt Gigibe, amikor egy kis időre szakítottak.

Címkék: árulkodó jelek eljegyzés gigi hadid tetoválás új tetkó vers zayn malik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Tényleg veszélyben van Meghan és Harry házassága?

Tényleg veszélyben van Meghan és Harry házassága?

Egy új elmélet szerint mindenképpen!

Színészek, akikről nem is tudtad, hogy fantasztikusan énekelnek

Pedig énekesként is megállnák a helyüket.

Felrobbantotta a netet ez a 10 éves kislány

Az egész világ ledöbbent!

Kiderült, mi az első szava a kis Archie-nak

Meghan és Harry kisfia már elkezdett beszélni!

Kylie Jenner már nem a legfiatalabb milliárdos, új címet kapott

Azért valljuk be, így sincs oka panaszra…

A Szikla nagyon durván nekiment Donald Trumpnak

Nyílt üzenetet fogalmazott meg az elnöknek.

Billie Eilish nagyon megalázó sztorit mesélt exeiről

Az énekesnő meglepő őszintességgel vallott.

Kiderült, milyen jelenleg Harry és Vilmos kapcsolata

Diana hercegnő fiai évek óta elég rosszban vannak…

Rasszizmussal vádolják a Riverdale-t

Az egyik főszereplő pakolt ki...