Ezért érzi magát Harry rosszul Los Angelesben

Még mindig nem érzi otthonának az új lakhelyét…

Ezért érzi magát Harry rosszul Los Angelesben

Igaz, hogy Harry és Meghan a legnagyobb luxusban élik a mindennapjaikat Los Angelesben is, barátjuknak a milliomos producernek, Tyler Perrynek hála, de Harry még mindig úgy érzi, hogy hiányzik neki valami/valaki a régi életéből.

Harryhez egy közel álló forrás elárulta az amerikai Vanity Fair magazinnak, hogy hiányoznak neki a régi barátai a katonaságból és a családját is nagyon messze érzi magától.

„Harrynek nagyon sok katona barátja van Angliában és természetesen nagyon hiányolja őket az új életéből. Nagyon furcsa időszak ez neki, szerintem egy bizonyos rendszeresség is hiányozhat az életéből. Nincs egyetlen barátja sem Los Angelesben, és neki meg Meghannak sincs kimondott munkájuk sem. Szóval ebben a pillanatban egy kicsit elveszettnek érzi magát, de valószínűleg ez csak egy átmeneti időszak az életükben.” – fejtette ki a forrás.

Természetesen Harry folyamatosan tartja a kapcsolatot a barátaival és a családjával online, de ez azért mégsem ugyanolyan, mintha egy országban élnének. Sőt, állítólag Harry és Vilmos újra beszélőviszonyba kerültek a családi videóchatelésnek hála.

„Egyértelmű, hogy hatalmas változás történt Harry és Vilmos kapcsolatában, de úgy tűnik most a dolgok egyre inkább pozitív irányba haladnak köztük. Vilmos és Harry telefonon is tartják már a kapcsolatot, sőt videótelefonáltak is, ráadásul Károly herceg betegsége is közelebb hozta őket egymáshoz.” – fejezte be a forrás.

Reméljük tényleg kibékült Harry és Vilmos és hamarosan az új otthonában is jól érzi majd magát.

Még több

Sztárhírek