Ijesztő oka van, miért tűnt el Billie Eilish háza a Google Mapsről

Az énekesnő nem érezte magát biztonságban…

Ijesztő oka van, miért tűnt el Billie Eilish háza a Google Mapsről

A koronavírus kitörése előtt Billie Eilish hihetetlen dolgokon ment keresztül, hiszen elképesztő fiatal kora ellenére egy csomó Grammy-díjat bezsebelt, és még az Oscar-díjátadón is hatalmas sikert aratott a fellépésével. Azóta nem annyira hallunk felőle, leszámítva a Lady Gaga által szervezett hatalmas koncertet, amit a sztárok otthonról adtak, ezzel is támogatva a kórházi dolgozókat.

A karantént viszont úgy tűnik, hogy az őrült rajongók nem annyira tartják be, egy férfi ugyanis több, mint hétszer ment el Billie szüleinek a házához, – ahol az énekesnő lakik a családjával – hogy az énekesnőt keresse.

„Borzasztó agresszívan csöngetett, apukám pedig odament, hogy megkérdezze, mit akar. A pasas engem keresett, mire édesapám megkérte, hogy távozzon. A férfi ezt határozottan visszautasította. Nagyon ijesztő volt, nem éreztem magam biztonságban abban a házban, ahol felnőttünk a testvéremmel!”

Mint kiderült, végül kihívták a rendőrséget, ám az őrült fan miatt Billie felvette a kapcsolatot a Google Mapsszel, hogy a házuk ne látszódjon az utcai nézetben.

„Olyan esetekben, ha valaki a Google Mapsen meglátja az arcát, vagy bármilyen probléma miatt hozzánk fordul, akkor természetesen megvitatjuk a kérést, és ha úgy van, a szóban forgó házat elhomályosítjuk, hogy ne legyen felismerhető” – mondta az üggyel kapcsolatban a Google.

Még több

Sztárhírek