Meghan olyan dologgal lepte meg Harryt, amire senki nem számított

Az ex-hercegné tényleg nagyon szereti a férjét!

Meghan olyan dologgal lepte meg Harryt, amire senki nem számított

Talán nincs olyan nap, hogy ne jelenjen meg valami új hír Harryről és Meghanről, így a világ szó szerint végigkíséri az egész életüket, mintha a royal családnak lenne egy saját szappanoperája, aminek hatalmas a nézettsége. Ahhoz képest pedig, hogy néhány évvel ezelőtt mennyire pozitívan indult a sajtó és az újdonsült hercegné kapcsolata, annyira hatalmasodott el a káosz később…

Meghant rengetegen támadták és támadják a mai napig, amiért sokak szerint rossz hatással van Harryre. A legtöbb ember az ex-hercegnét hibáztatja azért is, amiért a házaspár visszalépett a királyi kötlezettségeiktől és elköltöztek Angliából.

A rengeteg botrány és a sok támadás azonban úgy tűnik kicsit sem gyengíti a pár szerelmét, erre pedig itt is van a legújabb bizonyíték!

A People forrása szerint az emberek félreismerik Meghant, az egykori színésznő ugyanis hihetetlenül romantikus módon mutatja ki folyamatosan Harry iránt érzett szerelmét.

„Harry legutóbbi születésnapján (szeptember) Meghan egy elképesztő aranyos dolgot talált ki. 2017-ben az első közös utazásuk Afrikában volt, ami mindkettőjük számára nagyon sokat jelentett. Ekkor még nem voltak jegyesek, de itt szerettek igazán egymásba, ezért Meghan visszahozta azokat az időket. A kertjükben felállított egy sátrat és afrikai különlegességeket főzött Harrynek, hogy újra átéljék a pillanatokat” – mondta a forrás.

Érdekesség, hogy erről a kiruccanásról posztoltak is egy képet a Sussex Royal egykori Instájára, (R.I.P.) amin Meghan is ott van, bár őt itt még nem említették meg.

Ezek után tényleg nehéz azt mondani Meghanre, hogy csak a hírnév és a pénz miatt ment hozzá egy herceghez, igaz?

Még több

Sztárhírek