Facebookon búcsúznak az X-Faktor egykori sztárjától

Na de mi történt?!

Facebookon búcsúznak az X-Faktor egykori sztárjától

Biztos te is emlékszel Petics Kristófra, aki 2016-ban tűnt fel az X-Faktorban, tehetségének köszönhetően pedig eljutott az élő show-ig. A vadóc srác viszont folyamatosan balhékba keveredett, egyszer pedig a hírek szerint részeg lányokba is feltűnően belekötött, aminek következtében kizárták a versenyből még azelőtt, hogy az igazán elkezdődhetett volna számára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S. Petics Kristóf (@dr.gilbertheart) által megosztott bejegyzés, Jún 8., 2019, időpont: 5:46 (PDT időzóna szerint)

Azóta sajnos nem sokat hallottunk Kristófról, hiszen bár nagyon tehetséges, mégis egyre jobban elkarlódott, főleg a versenyből való kiesése után. 2017-ben például így nyilatkozott róla akkori menedzsere a Borsnak:

„Segédmunkásként dolgozik, téglákat pakol nap mint nap, hogy meg tudjon élni valahogy. Otthonról kidobták a szülei, azóta csak teng-leng. Ha nem lennének az egykori rajongói, akik sajnálják, hogy ilyen sorsra jutott, már rég az utcán aludna” – mondta MC Hawer.

A Facebook falán lévő üzenetek viszont elképesztő aggasztóak és egyenesen arra utalnak, hogy Kristóf meghalt.

„Angyalok őrizzék álmod Kristóf!”

„Nyugodj békében Kristóf!”

„Őszinte részvétem a családnak! Nyugodj békében!”

„Felfoghatatlan!”

Ilyen és ehhez hasonló üzenetek árasztják el jelenleg az énekes közösségi oldalát, na de mi történt?? Egyelőre senki nem tud semmit, mi viszont nagyon reméljük, hogy ez csak egy félreértés!

Még több

Sztárhírek