Harry tényleg boldogtalan Los Angelesben?

Kíváncsiak lennénk, vajon megbánta-e a költözést…

Harry tényleg boldogtalan Los Angelesben?

Mióta Harry és Meghan hátrahagyta a királyi családot és Los Angelesbe költözött, nem sok hírt hallani felőlük. Próbálnak nyugodt életet élni, kerülik a nyilvánosságot és jelenleg még Instagram-oldaluk sincs, ahol kommunikálhatnának a fanokkal. De szerencsére még így sem maradunk teljesen hírek nélkül! Itt vannak ugyanis a páros közeli barátai, akik rendszeresen csöpögtetnek róluk érdekes infókat a sajtónak.

Múlt hónapban egy Harryhez közel álló forrás például azt nyilatkozta az amerikai Vanity Fair magazinnak, hogy a herceg kicsit elveszettnek érzi magát az USA-ban, hiányzik a rendszeresség az új életéből, nincs egyetlen barátja sem Los Angelesben, és az is nagyon frusztrálja, hogy jelenleg munkája sincs.

Gondolhatnánk, hogy mindez csak átmeneti állapot, ám Tom Quinn – aki több könyvet is írt már a royalokról – szerint Harrynek az új amerikai életében még sok nehézséggel kell majd szembenéznie„Harry olyan lesz az Egyesül Államokban, mint egy elveszett lélek… Sokkal rosszabb lesz neki Amerikában, mint amilyen Meghannak volt Angliában. Harry egyszerűen nem olyan erős, mint Meghan” – nyilatkozta a Daily Mailnek Quinn.

De hasonlóan vélekedik Andrew Morton királyi életrajzíró is, aki a Sunday Timesnak adott interjújában azt mondta, hogy Harrynek és Meghannak biztosan nehéz lesz hozzászoknia ahhoz, hogy Amerikában másképp fognak velük bánni a paparazzik. „Nem fognak velük kesztyűs kézzel bánni, mindenhova követni fogják őket és az arcukba nyomják majd a kamerát. Agresszívek lesznek és ez Harrynek ez nem fog tetszeni” – magyarázta.

Az biztos tehát, hogy a hercegnek a jövőben sem lesz könnyű élete Amerikában, de Meghannal közösen biztos meg tudnak majd birkózni a nehézségekkel.

Még több

Sztárhírek