Rossz hír a Gossip Girl rajongóinak

Az új évadra többet kell várni, mint ameddig azt hittük!

Rossz hír a Gossip Girl rajongóinak

Sajnos a Gossip Girl új évadának a forgatását is utolérte a koronavírus járvány, így még egy darabig várnunk kell, amíg hivatalosan is visszatérhetünk az Upper East Side-ra. Az HBO Max új streamingszolgáltató a napokban ugyan útjára indul, azonban a Gossip Girl mellett számos másik sorozat megjelenését is el kellett halasztaniuk.

„A nagyon nagy izgalommal várt sorozatok jelentős részét el kellett halasztanunk. Ennek ellenére 30-40 teljesen eredeti tartalmat élvezhetnek majd a nézők május 27-től a HBO Maxon – árulta el Kevin Reilly, az HBO Max egyik vezetője.

Egyelőre a GG megjelenését 2021-re tették át, hiszen még el sem kezdték a forgatási munkálatok, és ez a kései dátum is csak akkor tud megvalósulni, ha még idén nyáron el tudják kezdeni a sorozat forgatását. Erre viszont egyelőre elég kevés esély van, hiszen Amerikában a mai napig életben vannak a legszigorúbb korlátozó intézkedések.

„Még el sem kezdtük a forgatást, még csak az előkészületi fázisban voltunk, amikor az egészet el kellett halasztani” – folytatta el Kevin Reilly.

Az új sorozatról tudni lehet már, hogy 10 részből fog állni, és a sztori évekkel az eredeti Gossip Girl fináléja után, tehát napjainkban fog játszódni, és egy újabb csapat elit gimist ismerhetsz meg, szintén New Yorkban. Az sorozat fő témája pedig az lesz, hogy az új évtizedben a social médiának köszönhetően már bárki Pletykacica lehet. Az új szereplőgárdát itt tudod lecsekkolni!

Még több

Sztárhírek