Katalin hercegné komoly döntést hozott

Charlotte hercegnő sorsáról döntött.

Katalin hercegné komoly döntést hozott

Ahogy gyakorlatilag minden szülő a világon, úgy Katalinnak és Vilmosnak is otthon kellett megoldaniuk a gyerekeik oktatását a koronavírus miatti kijárási korlátozások alatt. Most, hogy ezek a szabályok egy picikét enyhültek, és megvan rá az esély, hogy újranyitnak az iskolák az Egyesült Királyságban (is), a hercegi párnak is döntenie kellett arról, visszaküldik-e a maradék időszakra a gyerkőcöket a suliba.

A brit tanév úgy egy hónappal tovább tart a magyarnál (tehát július harmadik hetéig), ezért jó pár hetük lenne még az évzáróig. Charlotte és György herceg iskolája, a Thomas’s Battersea pedig fontolgatja, hogy megnyitja kapuit néhány diák előtt. De hogy biztosan elkerüljék a fertőzéseket, ezért kizárólag az ovisok, elsősök és hatodikosok mehetnének be az épületbe. Mivel György herceg másodikos, nála nem is kérdés, hogy marad otthon. Charlotte viszont még csak ovis, így a döntés végül is egyedül rá vonatkozik.

A Sunday Times szerint Katalinék nem gondolkodtak sokat, elég hamar egyetértettek abban, mi lenne most a legjobb a kislánynak. „Vilmos és Kate ragaszkodik ahhoz, hogy György és Charlotte otthon maradjon, hogy ne kelljen újra felborítani a gyerekek újra kialakult napirendjét”– közölte egy forrás az újsággal.

És bár ez a gyerekeknek biztos jó, Katalin számára azt jelenti, hogy továbbra is ő tölti be a tanár néni szerepét. „Kate az otthoni suli vezetője, de Vilmos is meglehetősen kiveszi a részét az órákból és a játékokból. Katalin nagyon örül annak, hogy a gyerekek jól kijönnek egymással. György herceg például sokat segít Charlotte-nak a feladataiban, főleg a tesiórákat élvezik a legjobban. Ebbe még Louis is megpróbál becsatlakozni néha!”– mesélte egy másik informátor az Us Weeklynek.

Még több

Sztárhírek