Tudtad, hogy Chris Evans majdnem abbahagyta a filmezést?

OMG, nagyon durva oka volt!

Tudtad, hogy Chris Evans majdnem abbahagyta a filmezést?

Chris Evans nagyon őszintén beszélt az életének egy olyan szakaszáról, amikor egy súlyos betegség következtében majdnem félbetört a karrierje. A sztár a Hollywood Reporter podcastjében beszélgetett Scott Feinberg újságíróval az új sorozata, a Defending Jacob kapcsán.

A színész elmondta, hogy volt egy időszak, amikor nagyon komoly pánikrohamok törtek rá forgatás közben, és ezért nagyon kevésen múlott, hogy abbahagyja a színészkedést. A szorongásait elsősorban az okozta, hogy a karrierje kezdetén az emberek valahogy folyton lehúzták a filmjeit, őt magát pedig nem vették színészként komolyan.

„Ekkoriban volt, hogy elgondolkodtam: tényleg nem tudok egy jó filmet sem készíteni? Nem tudtam, mi lehet a probléma, és aggódtam, hogy el fog fogyni minden lehetőségem.”– osztotta meg Chris az akkori félelmeit. Pedig ezek nem feltétlenül voltak megalapozottak. Igaz, hogy a nagyobb hírverést keltő produkciók nagy része nem sikerült olyan jól, de igenis volt pár remek alakítása már a karrierje elején is. Csakhogy ezek kisebb indie-filmek voltak, mint a 2007-es Napfény, amit a kritikusok is nagyon dicsértek. „Senki nem látta a jó filmjeimet!”– viccelődött a sztár.

Három évvel a Napfény forgatása után, a Puncture produkciója alatt kezdődtek Chris pánikrohamai. Forgatás közben törtek rám. Úgy éreztem, nem biztos, hogy a színészkedés nekem való. Nem éreztem magam elég jól és egészségesen.”

Szerencsére Hollywood még időben rájött, milyen tehetséges is Chris, így őt választották Amerika Kapitány szerepére. Azóta pedig már biztosan nincsenek kételyei a zsenialitását illetően.

Még több

Sztárhírek