Véget ért Lili Reinhart és Cole Sprouse kapcsolata

Úgy néz ki, ezúttal tényleg szakított a páros. Annyira, hogy már a karantént sem együtt töltötték…

Véget ért Lili Reinhart és Cole Sprouse kapcsolata

Gyakorlatilag egész 2019 arról szólt, hogy vajon a Riverdale sztárjai, Lili Reinhart és Cole Sprouse szakítottak-e. A pletykákat többször is cáfolták, ahogy azt is, hogy Cole megcsalta volna barátnőjét Cindy Crawford modell lányával, Kaia Gerberrel. Utóbbi már idén áprilisban történt, ennek ellenére a legújabb hírek szerint úgy tűnik, Cole és Lili mégis szakítottak, méghozzá a járványidőszak előtt, ami elég jó magyarázat arra, miért nem együtt vonultak önkéntes karanténba.

A Page Six infói szerint a két színész három év után intett búcsút egymásnak, és amióta tart a koronavírus-járvány, nem is találkoztak. Állítólag nem volt csúnya a szakítás, és barátok maradtak, de ezeket a híreket egyelőre mindenki kétkedve fogadja, tekintve, hogy tényleg havi szinten írnak arról a nemzetközi lapok, hogy szakítottak egymással. Azonban kénytelenek vagyunk hinni a Page Six információinak, ugyanis sem Cole, sem pedig Lili nem cáfolta még a dolgot.

Ráadásul egy színésztársuk, Skeet Ulrich is utalt arra, hogy a két fiatal már nincs együtt. Nemrég egy rajongó ugyanis azt kérdezte tőle, szerinte is cuki szerelmespár-e Cole és Lili, mire Skeet azt válaszolta: „Szerintem nagyon cuki pár voltak.”

Igen, voltak, vagyis múltidőben fogalmazott. Ezt pedig tényleg nagyon nehéz máshogy értelmezni.

Instagramon egyelőre nincs semmi jel arra vonatkozóan, hogy szakítottak volna, igaz, közös fotók sincsenek, de korábban sem sűrűn posztoltak olyan képeket, amin együtt szerepelnek.

Még több

Sztárhírek