Élete nagy lehetősége előtt állt volna az X-Faktor elhunyt sztárja

Egy nagyon fontos szerződést készült aláírni.

Élete nagy lehetősége előtt állt volna az X-Faktor elhunyt sztárja

Az egész országot sokként érte a hír, amikor holtan találták a 2016-os X-Faktor egykori versenyzőjét, Petics Kristófot az újfehértói tóban. Most pedig az is kiderült, hogy a mindössze 24 éves zenész előtt nagyon fontos lehetőség állt volna, ami valószínűleg nagyot emelt volna a karrierjén.

Kristóf 4 évvel ezelőtt tűnt fel az X-Faktor műsorában, akkor tovább is jutott a mentorházból az élő showba, a műsor készítői azonban egy botrány miatt elengedték a fiatal játékost, így lépett a helyébe akkor Mata Ricsi.

Viszont most, 4 évvel később újabb lehetőséget kapott volna, ezúttal a TV2 kínált számára szerződést, és biztos helyet a Sztárban Sztár leszek című műsorbanszámolt be róla a Blikk.

„Petics Kristóf valóban a héten jött volna szerződéskötésre a Sztárban Sztár leszek! című műsorunk kapcsán. Megrendüléssel értesültünk a tragikus hírről, részvétünk a családjának” – nyilatkozta a Blikk megkeresésére a TV2. De az is kiderült, hogy a háttérben nagyon keményen dolgozott Kristóf, hogy csapata a Gilbert In Love még sikeresebb lehessen: dalszövegeket írt, klipkészítés előtt álltak, a nyári szezonban pedig koncerteket terveztek.

Még több

Sztárhírek