Kiderült, miért szakított Lili Reinhart és Cole Sprouse

Ezek szerint tényleg véget ért a szerelem…

Kiderült, miért szakított Lili Reinhart és Cole Sprouse

Még egy nap sem telt el azóta, hogy robbant a hír; Lili és Cole szakítottak, de már itt is vannak a részletek a különválásukkal kapcsolatban. A Riverdale fanok persze még mindig nem akarják elhinni, hogy a kedvenceik szétmentek, de ez persze érthető is, hiszen körülbelül 100 alkalommal jelentek meg hírek a szakításukkal kapcsolatban az elmúlt években, amik szinte mind hamisnak bizonyultak.

Most viszont úgy tűnik, hogy más a helyzet, az E! News forrása szerint ugyanis a két sztár már tényleg nincs együtt, ennek pedig megvan az oka is:

“Lili és Cole között akkor működtek jól a dolgok, amikor személyesen tudtak egymással kommunikálni. Amint ez megszűnt, azonnal félresiklottak a dolgok. A kapcsolatuk ezért szinte rögtön zátonyra futott, miután leálltak a Riverdale forgatásai a koronavírus miatt, a két sztár ráadásul úgy döntött, hogy külön karanténoznak…” – mondta a forrás, majd így fejezte be a gondolatait:

„A szerelmüknek soha nem tett jót a távolság, a járvány pedig végleg szétszakította őket!”

Bár Cole és Lili még mindig nem erősítették meg a szakítást, úgy tűnik, hogy ezúttal a hír sajnos igaz… Szerinted van még remény, hogy összejöjjenek, ha Amerikában véget ér a karantén?

via GIPHY

Még több

Sztárhírek