Sosem találod ki, mennyibe kerül Kylie Jenner nadrágja!

Nem volt olcsó, annyit elárulhatunk…

Sosem találod ki, mennyibe kerül Kylie Jenner nadrágja!

A karantén alatt a legtöbben még a pizsit sem veszik át reggelente, Kylie Jenner viszont másképp áll a dologhoz. A milliárdos sztár szinte mindennap posztol valamit az Instagramjára, most például egy narancssárga farmerrel és egy fekete toppal keltett feltűnést. Oké, nem hangzik túl izgisen, a netezők mégis felkapták, ennek oka pedig az, hogy ez a szett egy vagyonba került.

Kylie farmerja ugyanis 15 ezer amerikai dollárba került, ami 4,7 millió forintnak felel meg. Igen, jól olvastad! A fülbevaló, ami ugyanezen a képen rajta van, még ennél is drágább volt, 50 ezer dollárt fizetett érte, vagyis körülbelül 15,8 millió forintot.

 

View this post on Instagram

 

🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on May 25, 2020 at 9:50am PDT

A Kardashian-Jenner család legfiatalabb tagja persze mindezt megengedheti magának, hiszen fiatal kora ellenére elképesztően sikeres üzletasszony. A sminkjeit úgy viszik, mint a cukrot és mindig előáll valami új ötlettel, amivel nagyot szakíthat.

Nem véletlen, hogy kislánya, Stormi olyan születésnapot kapott, amiről a legtöbb gyerek csak álmodozhat. Konkrétan saját vidámparkja volt!

Még több

Sztárhírek