Billie Eilish megindító videóját minden nőnek látnia kell!

Ennyire még soha nem nyílt meg az énekesnő.

Billie Eilish megindító videóját minden nőnek látnia kell!

Ha magad elé képzeled Billie Eilish-t, akkor tuti, hogy hatalmas bő pulcsiban és naciban látod őt, ez pedig egyáltalán nem véletlen. Sokan azt hiszik, hogy az énekesnő okosan kitalált imidzséhez tartozik hozzá a a rengeteg túlméretezett cucc, ám Billie sokkal mélyebb okból hordja ezeket a ruhákat, erről pedig már többször is beszélt az interjúk során.

Elképesztően utáltam a testem. Mindent megtettem volna azért, hogy máshogy nézzek ki, azért, hogy modell legyek, ami a legnagyobb vágyam volt. De alacsony és husi voltam, így nem tehettem semmit – mondta az énekesnő a Vogue-nak nem olyan régen a fiatal sztár.

Az emberek persze a karrierje kezdete óta csodálkoznak Billie stílusán, hiszen a szórakoztatóiparban egyáltalán nem megszokott, hogy egy fiatal lány nem mutogatja folyamatosan a testét és nem ezzel akar előrébb jutni. Billie viszont teljesen mást képvisel, emellett pedig hihetetlenül szenvedélyesen kiáll, ezt bizonyítja az a videó is, amit az első nagyszabású turnéja alatt vetítettek a koncertek alatt. A videót eddig teljes egészében eddig csak azok láthatták, akik ott voltak Billie koncertjein, a fanok nagy örömére viszont most felkerült a YouTube-ra is, amit tényleg minden nőnek érdemes megnéznie! És hogy miért?

A rövidfilmben Billie őszintén beszél arról, hogy milyen elvárásokkal állítják szembe manapság a nőket, milyen elérhetetlen képet állítanak eléjük, és hogy igazából bármit csinál egy nő, csak a hibát keresik benne. Ezzel persze arra utal a Grammy-díjas énekesnő, hogy őt azért támadják, amiért nagyobb méretű, bő cuccokban jár, de ha a testét mutogató ruhákban koncertezne, akkor biztos, hogy az lenne a baj, és az alapján ítélnék őt meg.

A videó hihetetlenül őszinte és megindító, szóval tényleg érdemes lecsekkolni!

Még több

Sztárhírek