Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata újra a régi?

Azért még ne bontsátok a pezsgőt, Brangelina-shipperek…

Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata újra a régi?

Angelina Jolie és Brad Pitt meglehetősen rövid idő alatt váltak a világ kedvenc sztárpárjából egymás legnagyobb ellenségeivé. A négy éve szétment pár elhúzódó válása pedig egyre csak mérgezte a kapcsolatukat. De most, hogy tavaly sikerült pontot tenni az ügy végére, és a gyerekeikről is megállapodtak, úgy néz ki, kezd rendeződni a szitu.

„Bradnek a gyerekei a legfontosabbak. Mindig azt mondja a barátainak, hogy tőlük tanulja a legfontosabb dolgokat az életben. Ő és Angie most már sokkal jobb kapcsolatban vannak, amióta a gyerekfelügyeletet tisztázták”– mesélte egy forrás az Entertainment Tonightnak.

Szóval úgy látszik, a sztárpárnak végül nagyon is jót tett, hogy külön utakon folytatják, még akkor is, ha idáig nem volt könnyű eljutniuk. A kapcsolatuk nyilvánvalóan már nem volt az igazi, még akkor is, ha ezt a nyilvánosság előtt olyan jól titkolták, hogy mindenkit lesokkolt a szakításuk híre.

Aztán kiderült, hogy Bradnek alkohol problémái voltak, de a válás igazi ébresztőként hatott rá. Elment terápiára, megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát Angie-vel és a gyerekeivel. A források pedig hónapok óta olyan híreket szállítanak, hogy a színész és a volt felesége egyre jobb viszonyt ápolnak, sőt Bradnek állítólag már Maddoxszal is sikerült kibékülnie. 

Még több

Sztárhírek