Hailey Bieber beperel egy plasztikai sebészt

Most akkor megcsináltatta az arcát vagy sem?

Hailey Bieber beperel egy plasztikai sebészt

Híres szüleinek köszönhetően Hailey Bieber már egészen kiskorától kezdve a rivaldafényben élte az életét, ez pedig azzal is együtt járt, hogy a fanok az évek során végig követhették, hogyan változott meg a sztárcsaj. Ebből pedig valljuk be, nem volt hiány… Ha megnézed Hailey fiatalkori képeit, biztosan neked is rögtön feltűnik, hogy az arcának egyes részei mára mintha teljesen megváltoztak volna. Ezt persze már a fanok is észrevették, volt is belőle balhé, mikor nemrég Instagramon plasztikázással vádolták meg a sztárt.

Hailey már a gyanúsítgatástól is teljesen kiakadt, és kategorikusan kijelentette, hogy soha semmilyen beavatkozást nem végeztetett az arcán. Gondolhatnánk, hogy az ügy ezzel le is zárult, Hailey véget vetett a pletykáknak, a fanok pedig megnyugodhattak – de nagyon nem így történt…

Egy Daniel Barrett nevű plasztikai sebész ugyanis kapott az alkalmon és egy TitkTokra feltöltött videóban azt kezdte bizonygatni, hogy Hailey a tagadása ellenére igenis plasztikáztatott…  és nem is keveset. A Beverly Hills-i orvos fel is sorolta, hogy meglátása szerint mi mindent változtatott az arcán a 23 éves modell: véleménye szerint Hailey megcsináltatta az orrát, az állkapcsát, ezen kívül az arcát és az ajkait hialuronsavval töltette fel.

Az orvos videójának pedig meg is lett a következménye… E! News információi szerint Hailey beperelte a sebészt és megvádolta rágalmazással.

Te mit gondolsz a történtekről? Szerinted is plasztikáztatott Justin Bieber felesége?

Még több

Sztárhírek