Katalin és Vilmos mérgesek egy cikk miatt, ritka közleményt adtak ki

Egyáltalán nem örülnek neki…

Katalin és Vilmos mérgesek egy cikk miatt, ritka közleményt adtak ki

A Tatler magazin legújabb címlapján Katalin hercegné szerepel, és ez azt jelenti, hogy a hozzá tartozó sztori sem maradhatott el. Persze ahogy a királyi családról szóló cikkek nagy részénél, itt sem sikerült elérni a főszereplőt, így maradtak a jól bevált „bennfentesek” és „barátok”, akik nyilatkoztak helyette. A lap informátora szerint Katalin „kifáradt és csapdában érzi magát. Olyan keményen dolgozik, mint egy vezérigazgató, akit állandóan hajtanak határok és szabadság nélkül. De nem akar problémát, mert tudja, hogy a jutalom – hogy királyné lehessen – hatalmas dicsőség. Példát vesz a királynőről, és úgy is beszél, mint ő.”

Sőt, nem elég, hogy Meghan és Harry lemondásával rengeteg munka szakadt a hercegné nyakába, az állítólagos bennfentes még azt is elárulta, hogy Katalin és Meg nagyon összeveszett az utóbbi esküvőjén.

A Kensington-palotának viszont úgy tűnik, egyáltalán nem tetszett a cikk, sőt ritka közleményt adtak ki vele kapcsolatban: „Ez a történet pontatlanságot és hamis nyilatkozatokat tartalmaz, amelyeket nem egyeztették a palotával megjelenés előtt.” Chris Ship royal szóvivő hozzátette: „A Kensington-palota nagyon szomorú a történtek miatt.”

Csakhogy közben meg is érkezett a magazin válasza. A szóvivőjük szerint a palota pontosan tudta, hogy mire készül a Tatler magazin, hiszen előtte kérték Katalint és Vilmost, hogy dolgozzanak együtt velük.

Még több

Sztárhírek