Ő Brad Pitt kedvenc gyereke

Egyáltalán nem mellékesen most volt a 14. születésnapja, ezzel pedig ki is zártuk annak a lehetőségét, hogy Maddox az.

Ő Brad Pitt kedvenc gyereke

Amióta Brad Pitt és Angelina Jolie elváltak, a színésznek nem volt sok lehetősége arra, hogy megmutassa, ő a világ legjobb apukája. A gyerekek az anyjuknál maradtak, Brad pedig emiatt nagyon kevés időt tudott velük tölteni. Maddox-szal még össze is vesztek, de úgy tűnik, az elmúlt hónapokban valami megváltozott, legalábbis az Entertainment Tonight úgy tudja, Brad és Maddox kibékültek, ezen túl pedig Shiloh-val kifejezetten jó lett a viszony.

Egy Bradhez közel álló forrás úgy nyilatkozott a magazinnak, hogy Brad nagyon büszke Shiloh-ra és arra, hogy mi lett a kislányból, hogy mindig önazonos, és hogy csodálatosan viselkedik a testvéreivel. Egyértelműen ő a kedvence. Persze a többi gyerekét is imádja, a lapnak nyilatkozó forrás szerint folyamatosan róluk beszél a színész, ők a legfontosabbak számára. Shiloh Jolie-Pitt egyébként most, május 27-én töltötte be a tizennégyet.

Profimedia – Red Dot

Bradnek ezúttal könnyebb a dolga, mert Angelinával sikerült végre megegyezniük a gyerekekkel és a gyerektartással kapcsolatban, így már köztük sincs feszültség. Így pedig a gyerekek is jobban érezhetik magukat, nemcsak a szülők.

Még több

Sztárhírek