2020.05.29.@ 12.05

Camila Cabello őszintén beszélt mentális betegségéről

Nagyon durva tünetei voltak!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Camila Cabello őszintén beszélt mentális betegségéről

Camila Cabello nagy lépésre szánta el magát: írt egy esszét a Wall Street Journal számára, amiben most először őszintén vallott mentális betegségéről. Az énekesnő egy kényszerbetegségtől, az úgynevezett obszesszív-kompulzív zavartól, röviden OCD-től szenved. Az OCD egy olyan állapot, amikor a betegek kényszert éreznek arra, hogy bizonyos cselekvéseket úja és újra elvégezzenek annak érdekében, hogy csökkentség magukban a fezsültséget.

Camila eddig is szívesen osztott meg privát pillanatokat a rajongóival, de mint írja, a mentális betegégéről egészen mostanáig szégyellt beszélni.

„Ha megnézitek milyen képeket osztottam meg az elmúlt évben az Instagramon, akkor láthatjátok, hogy azok mind boldog pillanatok voltam. Vannak fotók rólam és a kutyámról, vagy arról, ahogy éppen a stúdióban dalszöveget írok. De olyan képeket nem fogtok látni, ahol éppen összeomlok és sírva telefonálok az anyukámmal. Pedig ez is én vagyok.”

Camilánál többféle tünetet is produkált a betegség. Mint írta, hosszú ideig aludni sem bírt, állandó csomót érzett a torkában, krónikus fejfájással küzdött és olyan érzése volt, mintha az egész élete egy folyamatos hullámvasút lenne. Végül azért döntött úgy, hogy nyíltan vállalja betegségét, mert rájött, hogy az őszinteség is enyhíteni tudja a szorongását.

„Segítségre volt szükségem, és szerencsére meg is kaptam. Most már úgy érzem, hogy nem állok háborúban a saját elmémmel, kezdünk megbarátkozni egymással.”

Az esszé végén Camila egy kicsit meg is nyugtatta rajongóit, azt írta ugyanis, hogy mióta megkapja a megfelelő segítséget, egyre ritkábban jelentkeznek nála az OCD tünetei: „Persze, még most is szorongok néha, de ezt ma már inkább csak egy nehezebb periódusnak élem meg és nem érzem úgy, hogy tönkre teszi az egész életemet.”

Ez azért elég durva, nem igaz?

Címkék: betegség camila cabello egészség énekesnő mentális betegség ocd őszinteség probléma

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Így változott meg Meghan stílusa, amióta visszavonult

Úgy tűnik, nem igazán jöttek be neki a hercegnés divatszabályok!

8 dolog, amit a királyi család tagjai soha nem változtathatnak meg magukon

És van olyan, aki ezt önként magára vállalja?!

12 celebházasság, ami nevetségesen rövid ideig tartott

Őket érte utol leghamarabb Hollywood átka.

Mihalik Enikő megdöbbentő vallomást tett

Őszintén mesélt a követőinek.

Lili Reinhart megmutatta a legszexibb énjét

Nagyon kíváncsiak lennénk az exe arcára, amikor meglátja a színésznő új fotóját.

Meghan és Harry tudták, hogy csúnya vége lesz az interjúnak

Számítottak rá, hogy elmérgesedhet a helyzet a palotával.

Breaking: Fülöp herceget megműtötték!

A hercegnek a szívével van baj.